Divinitatea și sacrul se află în mințile indivizilor. Felul în care ne folosim mințile ca oameni cu gândire liberă este ceea ce ne face sacri. Majoritatea relelor care au fost săvârșite asupra umanității au fost înfăptuite sub custodia ,,proterctoare” a legilor societății. ,,Ești în sinea ta un fragment distinct din esența Lui Dumnezeu ” (Epictet), dar adesea uităm că noi conținem o scânteie divină, ,,o parte din Dumnezeu”. La sfârșitul lunii septembrie au avut loc o serie de summit-uri climatice. Discuțiile au deviat adesea de la climă la ,,amenințări la adresa democrației” precum și la lamentări amare despre ,,răspândirea dezinformării”.  John Kerry, fost candidat democrat la președinția S.U.A., fost responsabil cu clima în mandatul lui Joe Biden, a spus că Primul Amendament (care garantează libertatea religioasă de expresie, de adunare și de petiție) este un ,,obstacol” în calea unei bune guvernări și împiedică elitele să controleze consensul public. În timpul Covid ,,consensul” a fost dovedit ca fiind complet inventat iar afirmațiile făcute de guverne și de ”experți medicali” marionete s-au dovedit a fi total false. Vă amintiți? Cât de retardat trebuie să fii încât să crezi că activitățile în aer liber vor duce la răspândire virală? Asta nu este știință ci isterie promovată de oameni care pretind că reprezintă știința. Acest lucru este valabil și pentru obligativitatea măștilor, distanțarea socială, lockdown-uri. Nici una dintre măsurile pe care le-au aplicat nu a fost legitimă. Dacă ne referim la conceptul de schimbări climatice provocate de către om afirmația ,,consensului științific” este o minciună. Datele arată – pur și simplu – că nu există schimbări climatice provocate de către om. Nu există nici o dovadă a legăturii de cazualitate între emisiile de carbon și încălzirea climatică. Nu există dovezi că încălzirea globală (care se petrece cu periodicitate pe Terra) provoacă fenomene meteorologice extreme. Nu există dovezi că actualul ciclu de încălzire este semnificativ sau unic în comparație cu orice alt ciclu de încălzire din istorie. Istoria temperaturii Pământului de-a lungul a 450 de milioane de ani demonstrează aceste lucruri (Washington post).

Manipularea vs. libertatea de expresie

Libertatea de expresie este cea mai importantă dintre libertăți deoarece permite populației să discearnă prin dezbateri care este adevărul și ce este de făcut într-o privință sau alta. Dacă o ,,democrație” are nevoie de cenzură pentru a supraviețui atunci nu merită salvată. ,,EI” cred că Dictatura ar funcționa mai bine decât democrația deoarece este mult mai rapidă în manipularea opiniei publice cu ajutorul propagandei. Ei încearcă să convingă populațiile globului că libertatea de exprimare este o amenințare. Când elitele politice și lacheii lor încep să atace libertatea de exprimare înseamnă că se pregătește o criză majoră pe care speră să o folosească drept mijloc pentru eliminarea libertăților publice. Manipularea vremii a existat într-o anumită formă încă din 1947. Lorenz, cunoscut prin Efectul Fluture a vorbit despre manipularea vremii în anii 1960. Există o mulțime de brevete și documente referitoare la manipularea vremii.  Recent, Dane Wiggington de la GeoEngineeringwatch.org a apărut pe podcastul colonelului în retragere Douglas MacGregor pentru a discuta despre războiul meteorologic și vizarea zonei Appalachia din Carolina de Nord cu uraganul ”Helene”. Dane a declarat că a vorbit cu legislatorii din Carolina de Nord și le-a prezentat dovezi ale războiului meteorologic. Avocatul Todd Callender arată prin dovezi că brevetele există dar și Legi care codifică manipularea vremii. Callender a prezis că războiul meteorologic va continua nu numai sub formă de furtuni ci și de incendii și alte dezastre provocate de om mascându-se în ,,fenomene naturale”.  Acest lucru pare să facă parte din obiectivul mai mare de a extermina cea mai mare parte a rasei umane. Crimele în masă din Carolina de Nord și părți din Tennessee sunt bine rezumate în articolul Dr. Peter Breggin și soția sa Ginger Breggin. Rechizitele au fost blocate și confiscate! Persoanele fizice cu elicoptere și alte vehicule au fost amenințate cu arestare dacă încearcă să salveze oameni! În cele 30 de zile dinaintea uraganului ”Helene” guvernul federal a dat opt miliarde pentru a subvenționa Ucraina și alte 8,7 miliarde pentru a subvenționa moartea și distrugerea în Israel și Orientul Mijlociu.

Atac surd asupra umanității

Utilizarea războiului meteorologic încurajează guvernele creând o stare permanentă de criză promovând narațiunea anti-umană prin schimbările climatice nenaturale. Fie că ne uităm la războiul meteorologic, la războiul biologic și tehnologic sau la folosirea internă a forței militare mortale, se poartă un război împotriva majorității umanității. Este timpul pentru dezbateri publice și discuții despre războiul meteorologic, armele cu nanoparticule ARNm, armele cu frecvență (tehnologia 5 și 6 G) și starea totalitară în creștere. Este timpul să înfruntăm adevărul urât (injecțiile cu ARNm care provoacă cancere, atacuri de cord, decese, intenția clară de a depopula planeta, de a teroriza și a înrobi pe cei autorizați să trăiască facilitând distrugerea în masă). Există un atac complet asupra umanității.  Directorul de Supraveghere pentru Geo-inginerie Dane Wigington dezvăluie sistemul secret de arme meteorologice ale guvernelor care vizează (acum) întreaga viață de pe Pământ. Trebuie ca populațiile globului să înțeleagă faptul că Complexul Industrial Militar poartă război împotriva oamenilor de pe acest pământ și a întregii biosfere. Descoperim ceea ce ,,pulverizează“ ei, războiul biologic împotriva umanității care face parte din agenda transhumanismului technocratic, inclusiv pulverizarea de filamente polimerice, praf inteligent, metale grele toxice, agenți patogeni modificați nu doar pentru războiul meteorologic dar și pentru a îmbolnăvi întreaga populație.

Partea ,,neagră“ a  nanotehnologiei

Schimbările compoziției sângelui și injecțiile cu Covid 19 pentru transformarea oamenilor și supravegherea tehnologică completă trebuie dezvăluită. Există documente vechi de 50 de ani care recunosc realitatea războiului meteorologic de către Departamentul Apărării al S.U.A.  Cu alte cuvinte oamenii (contribuabilii) au plătit pentru otrăvirea lor din aer, pentru evenimentele meteorologice devastatoare care au avut loc în mod ”obișnuit” și bolile ulterioare pe care le suferă cei nevinovați (prin fibre sintetice, microcipuri, structuri asemănătoare insectelor și alte nanotehnologii de autoasamblare). Ca întotdeauna majoritatea medicilor au închis ochii pentru că ar fi fost prea incomod ca salariul lor să dispară și să acorde atenție acestui fenomen. Cercetările lui Dane Wigington confirmă geoingineria polimerilor, metalelor, grafenului, agenților patogeni care sunt ”aruncați” din aeronave. Este un avertisment pentru umanitate ale cercetătorilor Clifford Carricorn, Elana Freeland, Dr. David Nixon, Harry Blazer și Dane Wigington în contextul istoric al bio și geoingineriei mediului și al erei injectării C-19, al constatărilor filamentelor polimerice de biologie sintetică în sângele uman. În peste opt sute de pagini de cercetare revoluționară sunt prezentate Crimele Covid 19  împotriva umanității, examinări și dovezi pentru nanotehnologia de autoasamblare în flacoanele Covid-19 și analiza cheagurilor cauciucate în sângele viu. Se arată legătura dintre operațiunile de geoinginerie și descoperirile din sânge, cercetările  oamenilor de știință care au demonstrat acest atac al nanotehnologiei asupra umanității.

Metode de depopulare a planetei

Obiectivul lor este depopularea, uciderea cetățenilor în oricare mod posibil. Otrăvesc aerul pe care îl respirăm, alimentele pe care le mâncăm, medicamentele pe care le luăm. Cei care vor vedea și vor înțelege vor fi considerați nebuni. Ei vor folosi cunoștințele despre știință și tehnologie în moduri subtile astfel încât oamenii (populațiile) să nu vadă niciodată ce se întâmplă. Vor folosi metale moi, acceleratori de îmbătrânire, sedative în alimente, apă și aer. Metalele moi vor face ca mulți oameni să-și piardă mințile. ”Ei” vor promite că vor găsi un ”leac” dar vor da și mai multă otravă . ”Aceste otrăvuri vor fi absorbite prin piele și gură , le vor distruge mintea și sistemele reproductive”. ”Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce îi înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră și poartă”. Capacitatea de a învăța va fi afectată, vor fi create medicamente care vor îmbolnăvi populațiile și vor provoca alte boli pentru care vor fi create și mai multe medicamente. Va fi folosită FRICA drept armă.  Aceasta este o agendă satanică atent planificată. Acesta este genul de startegie de război concepută pentru a copleși mental și emoțional oamenii astfel încât aceștia să devină apatici și să nu mai poată gândi sau acționa rațional. Este de neînțeles (la prima vedere) cum Avocatul internațional Reiner Fuellmich este închis fără proces – ca prizonier politic – de un an de zile. Și toate acestea de la războiul meteorologic militar împotriva propriilor cetățeni cu uragane masive în S.U.A., reținerea ajutorului în caz de dezastre în Carolina de Nord pentru a spori numărul de morți, atacarea statelor republicane (SUA) înainte de alegeri, războiul din Orientul Mijlociu, escalada la un război mondial, războiul din Ucraina și Rusia …toate acestea în urma crizei plandemice Covid în care spitalele și-au ucis pacienții cu remdesivir, midazolam și ventilație mecanică. Acest haos are ca obiectiv depopularea. Prețul pe care Reiner îl plătește pentru curajul său este înfiorător. Suntem într-o luptă generală iar dușmanii sunt peste tot promovând ageda lor de depopulare și aservire 2030. Capacitatea noastră de a ne aminti cu dragoste și respect de prietenii noștri, de cei care ne-au fost alături în acest război și și-au luat asupra lor forța brută de repercursiuni  este o modalitate de a ne aminti ceea ce ”EI” nu pot lua de la noi – puterea umană a spiritului. Dr. Reiner Fulmich (Fuellmich) a fost arestat pe aeroportul din Frankfurt pe 13 octombrie 2023 și ținut în izolare. Când apare în instanță încheieturile și gleznele îi sunt încătușate iar sala de judecată este sub pază puternic înarmată. Măsurile de securitate dispuse în timpul procesului și în arestul preventiv a ”inculpatului” amintesc de procesele penale din trecut împotriva teroriștilor RAF (fracțiunea armatei roșii – a declarat avocatul apărării Katja Wormer. ,,Criminalii Covid sunt liberi în timp ce luptătorul pentru libertate este încă în închisoare”  a declarat A.R.M. ( Mișcarea Renașterii Naționale Americane) cu privire la Avocatul Doctor Reiner Fuellmich. ( Gherasim Florin, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii,  președinte pentru România al A.S.I.M.I.A., specialist în recuperare medicală) 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here