Șofer care conducea un autoturism cu număr de înmatriculare expirat, în Victoria.

Polițiștii de la Victoria au identificat   în trafic, doi conducători auto care au încălcat prevederile legislației rutiere.

  • La data de 20 octombrie, pe strada Victoriei, din orașul Victoria, polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 40 de ani.În timp ce efectuau verificări cu privire la legalitatea documentelor, polițiștii au constatat că numărul de înmatriculare provizoriu, atribuit autoturismului condus de bărbat, este expirat.Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
  • Tot la data de 20 octombrie, în jurul orei 13:30, în timp ce efectuau activități pentru monitorizarea și controlul traficului rutier pe DJ105C, polițiștii  au oprit, pentru control, un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 29 de ani. În cadrul controlului efectuat, pentru că bărbatul prezenta indicii specifice, acesta a fost testat pentru consumul de substanțe psihoactive, iar rezultatul a indicat prezența în organism a unei astfel de substanțe. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, a căror analiză de specialitate va stabili, cu certitudine, veridicitatea rezultatului înregistrat de aparat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here