Tragedia  din apartamentul din cartierul Avantgarden din Brașov s-a produs după ce între cei doi soți a izbucnit un conflict.   Într-o criză de nervi, bărbatul de 57 de ani nu s-a mai putut controla şi şi-a ucis partenera de viaţă, de  50 de ani,  cu mai multe lovituri de cuțit. Procurorii brașoveni spun că mobilul crimei a fost gelozia și că femeia intenționa să divorțeze.

  • Moartea a fost violentă în cazul ambelor persoane. Erau urmele evidente ale unei lupte între cei doi. Arma crimei a fost un cuțit din interioarul locuinței, iar ipoteza principală pe care mergem în clipa de față, având în vedere datele care s-au coroborat până în acest moment, este aceea că soțul și-ar fi ucis soția și, se pare că, mobilul crimei este gelozia. În locuință a fost găsită o anumită medicație specifică tratamentului pentru persoane, care acuză depresii. Se știe că de circa o lună de zile nu se mai înțelegeau, iar femeia intenționa să introducă divorț. Au fost mai multe lovituri de cuțit, iar în clipa de față are loc autopsia, care va stabili câte lovituri au fost”, a precizat prim procurorul Adrian Radu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Arma crimei, un cuțit de bucătărie

Cuplul care  a fost găsit mort în apartamentul lor. Poliția a fost alertată de vecini, care au auzit zgomote suspecte în timpul dimineții. Când au ajuns la fața locului, echipajele de intervenție au fost nevoite să forțeze ușa pentru a pătrunde în locuință. În interior, au fost descoperite corpurile neînsuflețite ale unui bărbat și ale unei femei, prezentând urme de violență. Potrivit procurorului Adrian Radu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, prima ipoteză este că s-a produs o crimă urmată de sinucidere. Se pare că între soți ar fi existat o dispută violentă, iar arma crimei ar fi fost un cuțit găsit la fața locului.

  • „În cursul zilei de ieri a fost în apel la 112 în jurul orei prânzului și echipele mixte de polițiști și echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului. A fost nevoie să forțeze ușa de la intrare pentru a pătrunde în locuință. Ce să știe este că în cursul acelei dimineți, până în ora prânzului, s-a auzit un zgomot în casă de către vecini. Casa este un apartament într-un bloc de locuințe. S-a apelat la pază, paza nu a putut să pătrundă în locuință din cauză că asta era încuiată și ulterior s-a făcut apel la 112 pentru a viza organele de salvare și de poliție și cu ocazia pătrunderi în locuință a fost depistat corpul unei unui bărbat și al unei femei. Nu s-a putut face altceva decât să constate decesul. În locuință a fost a fost găsită o anumită medicație specifică tratamentul pentru persoane care acuză depresi, dar n-au fost niciodată plângeri ale femeii față de bărbat, înregistrate până acum. Se știe doar că de câteva zile nu se mai înțelegeau și că femeia intenționa să introducă divorț”, a transmis Adrian Radu, prin procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here