Sâmbăta de Sus  este una dintre  cele mai frumoase comune din Țara Făgărașului. Orice trecător admiră aranjamentele realizate de Primărie pe străzile și intersecțiile comunei. Dacă vara de-a lungul străzilor, în fața fiecărei gospodării, dar și în stațiunea climaterică sunt flori de toate culorile, toamna imaginea este schimbată. Primarul și angajații din Primărie au realizat, zilele trecute, aranjamente specifice toamnei. În părculețul  în care tronează bustul domnitorului Constantin Brâncoveanu este înfățișată toamna: baloți de paie, bostani, porumb, etc. Și în sensul giratoriu, Primăria Sâmbăta a amplasat aranjamente de toamnă. Timp de două zile angajații instituției s-au întrecut în imaginație pentru a da celor mai vizibile amplasamente din sat o imagine specială.

  • ,,Am ținut să dăm comunei un aspect frumos, de data aceasta specific toamnei. Au fost săteni care au fost deschiși la idée și ne-au oferit bostani, baloți de paie, elemente specifice toamnei. Am împodobit astfel cele două intersecții și sensul giratoriu“ a spus primarul comunei Sâmbăta de Sus, Nicolae Morariu

Și în timpul verii sătenii s-au mândrit cu satul lor. În fața ficărei gospodării, Primăria Sâmbăta a amplasat suporți  în care a pus jardinière cu flori. Sătenii au avut rolul doar să le întrețină. Unii dintre ei însă au îmbogățit aranjamentele și cu alte flori frumoase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here