Însuși termenul „slot” înseamnă o serie sau o combinație de simboluri diferite. Datorită popularizării cazinourilor online, mulți jucători au devenit interesați de istoria jocurilor de noroc și de faptele curioase despre dezvoltarea acestora. Pe portalul https://fixbet.ro/ puteți găsi multe informații utile pe această temă.

Informații interesante despre sloturi și apariția lor

Istoria creării sloturilor cuprinde numeroase situații neobișnuite. Toate acestea merită cu siguranță să ocupe un loc în această listă, dar aici sunt prezentate doar evenimente deosebite.

Crearea primelor aparate

Primele jocuri au văzut lumina zilei acum mai bine de 100 de ani. Inventatorul acestora este atribuit americanului Charles Fey. O teorie mai puțin populară susține că ar fi fost englezul Gustav Schultz. Prototipurile sloturilor erau foarte simple, dar au devenit imediat populare.

Automatul creat de Charles Fey, în teorie, a fost conceput pentru ca vizitatorii atelierului său de reparații auto să petreacă plăcut timpul așteptând repararea mașinii lor. Doar mai târziu, invenția a început să fie folosită în jocurile de noroc.

Istoria apariției simbolurilor cu fructe

Imaginile cu fructe pe role sunt deja considerate clasice. La sfârșitul secolului al XIX-lea, în America, au fost impuse restricții asupra jocurilor de noroc. În acea perioadă, în loc de aparatele de joc, au fost instalate „mașini cu fructe”. Acestea oferea gumă de mestecat cu diferite arome ca premiu. Atunci când apărea o anumită combinație de cireșe, jucătorul primea gumă de mestecat cu aromă de cireșe.

În funcție de combinație, și cuantumul câștigului varia. După ridicarea interdicției în 1931, în astfel de automate s-au păstrat simbolurile, dar acum premiile se ofereau în echivalent bănesc.

Cel mai mare automat de jocuri de noroc din lume

Titlul acesta îl primește cu merite Super Big Bertha. A apărut în 1950 și la acea vreme, costul său era o sumă colosală – 150.000 de dolari canadieni. A fost folosit într-unul dintre cazinourile prestigioase și populare ale epocii din Las Vegas.

Astăzi, acest automat impresionează prin dimensiunile sale. Înălțimea sa este de 2,5 m, iar lățimea se apropie de marca de 2 m. Funcționa cu un motor electric de 5 kW. Acest slot avea 8 role, pe care erau plasate peste 20 de simboluri. Ele generau un număr imens de combinații.

De la apariția sa și până în prezent, sloturile nu își pierd popularitatea. Secretul succesului lor este destul de simplu: sunt ușor de jucat, pariurile sunt accesibile tuturor, regulile sunt simple, iar combinațiile câștigătoare sunt numeroase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here