Festivalul ,,Fiii Brâncovenilor“ de la Sâmbăta de Sus se organizează timp de două zile, 24 și 25 august a.c., în grădina Castelului Brâncovenesc. Primăria și Consiliul Local Sâmbăta de Sus au pregătit pentru ediția a 2-a un program diversificat, în ton cu locația aleasă pentru manifestare. Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Sâmbătă, 24 august

Programul începe la ora 15.00 cu atelierele pentru copii pregătite de Asociația Tineretul Sâmbetean. Antrenul este susținut de artiștii locali: Laurențiu Begu, Georgiana Pirău, Ricardo Tiboldi, Luca David, Hapa Claudiu, Alexandra Negrilă și Andreea Saroga. Pe scena amplasată în grădina castelului vor urca, după ora 17.30, Cătălin Lăcătuș, Georgiana Pătrunjel și ansamblul ,,Ceata Făgărașului“. Începând cu ora 19.00 va avea loc un spectacol ecvestru cu Georgiana Neselan și Pluto, frumosul lipițan de la Herghelia Sâmbăta de Jos. Vor urca apoi pe scenă artiștii  Mihai Teacă, Ionuț Langa și Aurel Tămaș.

Duminică, 25 august

Copiii se vor bucura din nou  în atelierele organizate de Asociația Tineretul Sâmbetean. După ora 17.30 pe scena festivalului vor urca: Beatrice Simioana, Iulia Caraiman, Piticu, Hoinarii Craiului, Karyna. Compact și Paul Ciuci vor susține un recital începând cu ora 21.00. Seara se va încheia cu un foc de artificii, programat pentru ora 22.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here