A șaptea ediție a evenimentului „Ziua Pietrei” se va desfășura, și de această dată, în același cadru spectaculos al Complexului Geologic Racoș și al Castelului Sükösd-Bethlen. Evenimentul va avea loc pe 17 august și propune noi abordări artistice, anunță echipa de organizare, transmite Radio România Brașov preluat de Rador.

Printre activitățile de la Castel se numără ateliere de creație, o expoziție cu pagini de istorie și târg de produse locale. Un punct de atracție va fi și instalația interactivă „Hidrosfera în mișcare”.

În Complexul Geologic Racoș, va fi organizată o excursie ghidată către Vulcanul Stins, unde va avea loc un concert extraordinar cu artiști ai Operei Naționale București. După ora 17.00 până după miezul nopții, participanții se vor bucura de o seară astronomică în Vulcanul Stins cu Ucenicul Astronom.

Evenimentul este organizat de Asociația Carpaterra în cadrul proiectului „Vulcanul Racoșului – resursă de dezvoltare culturală”. Proiectul este finanțat de Consiliul Județean Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here