Polemica din jurul exercițiului Sabrinei Voinea de la sol continuă, site-ul de sport GOLAZO.ro anunțând că Nadia Comăneci a precizat că evoluția gimnastei noastre va fi reanalizată.

„Nu mai este o altă ieșire decât cea cu călcâiul. Acolo a fost cel mai aproape. Imaginile arată că asta nu s-a întâmplat. (n.r. – dar poate a atins cu vârful degetelor piciorului stâng când a făcut pirueta?). Nu-mi dau seama, dar nu cred. Să ne arate ei imaginile din care reiese că a depășit linia. (n.r. – se mai poate face acum ceva?).

S-au trimis cereri de revizuire a exercițiului, ca să vedem cu toții unde s-a făcut acea deducție de ieșire din covor. I-am trimis și eu imaginile domnului Watanabe. Cred că se va revizui exercițiul Sabrinei”, a spus Nadia Comăneci, pentru GOLAZO.ro.

În mediul on-line au apărut mai multe filmulețe în care se vede cum Sabrina Voinea nu calcă în afara covorului de concurs.

Reamintim că Sabrina Maneca Voinea a primit nota 13.700 la sol, la egalitate cu Ana Bărbosu, iar gimnasta noastră s-a clasat în afara podiumului de premiere (locul 5) la Jocurile Olimpice de la Paris.

Notele din finala de la sol din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris

Rebeca Andrade (Brazilia) / 14.166 / aur
Simone Biles (SUA) / 14.133/ argint
Jordan Chiles (SUA) / 13.666 inițial / 13.766 după contestație / bronz
Ana Bărbosu (România)/ 13.700
Sabrina Maneca Voinea (România) / 13.700
Alice D’Amato (Italia) / 13.600
Rina Kishi (Japonia) / 13.166
Yushan Ou (China) / 13.000
Manila Esposito (Italia) / 12.133.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here