Un accident rutier a avut loc pe DN1, între localitățile Perșani si Vlădeni, în această dimineață. În coliziune au fost implicate un autoturism si un microbuz, iar în urma impactului  au rezultat 3 victime, conștiente.

  • „La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă si spumă, un echipaj SMURD si o ambulanta SAJ”, au transmis reprezentanții SMURD Brașov.  La acest moment traficul rutier se desfășoară cu restricții, fiind dirijat în mod alternativ pe un singur sens, ca urmare a producerii accidentului“ comunică ISU Brașov.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere.

  • „La acest moment traficul rutier se desfășoară cu restricții, fiind dirijat în mod alternativ pe un singur sens, ca urmare a producerii unui accident de circulație, pe DN 1, între localitățile Vlădeni și Perșani. În accident au fost implicate două autovehicule, iar în urma impactului trei persoane, ocupanți în vehicule au suferit leziuni, pentru care, la acest moment, beneficiază de sprijin medical. La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere, care efectuează cercetări, la finalizarea cărora vor fi lămurite împrejurările și condițiilor în care s-a produs accidentul”, a informat IPJ Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here