FOTO: Fanatik

În noaptea de miercuri spre joi (31 iulie spre 1 august), un tânăr de doar 19 ani a murit într-un grav accident produs la limita județelor Sibiu și Brașov. Mașina în care se afla a fost serios avariată.

Final tragic pentru un tânăr de 19 ani: băiatul, mort într-un cumplit accident rutier, în județul Brașov

Ultima zi a lunii iulie a fost una extrem de agitată pe șoselele din Brașov. În doar câteva ore, angajații de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) au fost solicitați să intervină la mai multe accidente.

Cel mai grav dintre ele s-a produs în cursul nopții. Din datele presei locale, pompierii din Brașov au fost solicitați să intervină de urgență la un accident rutier grav produs pe DJ105P, între localitățile Arpașul de Sus și Ucea de Sus.

O mașină a pierdut controlul și s-a răsturnat în afara carosabilului. În scurt timp, în zonă au ajuns mai multe echipaje de salvare ISU. E vorba de o autospecială de stingere cu apă și spumă, un modul de descarcerare, precum și un echipaj SMURD.

Ulterior, dată fiind gravitatea situației, a fost solicitat și sprijinul unui echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu. Echipele de intervenție au găsit la locul accidentului un tânăr de 19 ani, șoferul mașinii.

Potrivit  oradesibiu.ro, la locul unde un autoturism a ieșit în decor răsturnându-se, s-au deplasat de urgență echipaje de la ISU Sibiu ,ISU Victoria precum și echipaje ale Serviciului de Ambulanță de la Sibiu și Victoria.

Echipajele de descarcerare au extras un tânăr de 19 ani din autoturism,el fiind în stop cardio-respirator. Echipajul SAJ cu medic sosit la fata locului a continuat manevrele de resuscitare începute, dar după aproximativ o oră, din păcate, s-a declarat decesul tânărului, el prezentând un traumatism cranio-cerebral sever și mai multe traumatisme grave.

Băiatul era încarcerat între fiarele autoturismului, fiind și inconștient. A fost extras din mașina grav avariată, însă era deja în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, tânărul nu a mai putut fi salvat. Șoferul a fost declarat decedat la locul accidentului, notează și Fanatik.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here