FOTO>digi24.ro

UEFA a stabilit cele mai frumoase goluri marcate în prima etapă de EURO 2024. Printre cei patru finaliști s-a numărat și Nicolae Stanciu (31 de ani), autorul unei execuții de senzație în meciul cu Ucraina, scor 3-0, relatează Digi Sport. Din păcate, însă, căpitanul României n-a câștigat. Stanciu a fost învins de reușita lui Muldur, aceasta fiind desemnată golul etapei la EURO 2024.

Pe pagina de Twitter dedicată special turneului final din Germania, UEFA a publicat un colaj cu cele mai frumoase patru reușite.  Marele câștigător este Mert Muldur, autorul unui voleu năprasnic în meciul Turcia – Georgia, scor 3-1, în timp ce Stanciu a ieșit pe doi.

Presa internațională, impresionată de golul lui Nicolae Stanciu

Eurogolul lui Stanciu a stârnit un val de reacții în presa din străinătate:

  • „Căpitanul României a lovit mingea cu toată dorința, iar mingea a sărutat plasa”, au scris spaniolii de la Marca.
  • „Gol fantastic pentru Stanciu! Fără să facă preluare, a trimis din dreapta și a găsit vinclul porții apărate de ucrainean”, a descris execuția cotidianul francez L’Equipe.
  • „Ce gol pentru căpitanul României. Au presat defensiva Ucrainei și l-au hrănit pe Stanciu, care a avut multe de făcut, dar a trimis mingea cu efect de la 20 de metri”, a fost reacția englezilor de la Telegraph.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here