FOTO:news.ro

Un elicopter s-a prăbușit, miercuri dimineață, lângă o grădiniță în orașul Brovari, aflat în apropiere de Kiev, provocând mai multe victime, potrivit unei instituții locale citate de Reuters, arată europafm.ro.

Şaisprezece persoane, între care ministrul ucrainean de interne, Denis Monastirski, doi colaboratori apropiaţi ai acestuia, dar şi copii şi-au pierdut viaţa după ce un elicoper s-a prăbuşit miercuri dimineaţa în apropierea unei grădiniţe şi a altor clădiri rezidenţiale din Brovari, un orăşel din regiunea Kiev, a anunţat şeful poliţiei, citat de presa locală, arată news.ro.

În afara ministrului de interne, Denis Monastirski, în accident şi-au pierdut viaţa şi doi dintre principalii săi colaboratori: prim-adjunctul Evhen Ienin şi secretarul de stat Lubkovici, a anunţat şeful poliţiei, citat de CNN.

Ihor Klymenko, șeful Poliției Naționale, a declarat că Denys Monastirski, ministrul de Interne al Ucrainei, adjunctul său și un secretar de stat se află printre cei care au murit în urma prăbușirii elicopterului. Practic, toată conducerea Ministerului de Interne al Ucrainei a murit.

Bilanțul provizoriu arată că 16 persoane și-au pierdut viața, dintre care 9 se aflau la bordul elicopterului.

22 de persoane rănite au fost transportate la spital, printre care și 10 copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here