Comuna Sâmbăta de Sus a depus  două proiecte  de investiţii la Ministerul Dezvoltării la Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny în vederea finanţării.

  •  ,,Înfiinţare reţea de canalizare menajeră şi staţie de epurare pe raza localităţilor Sâmbăta de Sus şi Staţiunea Climaterică Sambata . Investiţia se va executa în două etape.  II si III, prima etapă fiind realizată de-a lungul şoselei principale ce traversează satul , finanţarea fiind asigurată de la  bugetul local.
  •   „Modernizare străzi şi drumuri de interes local din localitatea Sâmbăta de Sus”
  • ,,Sunt două proiecte la care am muncit în ultima perioadă, primul se referă la realizarea instalaţiei de canalizare şi a staţiei de epurare în sat Sâmbăta şi Staţiunea Climaterică, aproximativ 40 de km de conductă, acestea fiind etapele II si III pentru ca prima etapă este deja în execuţie şi aproape finalizată. Al doilea proiect este cel de asfaltare a tuturor străzilor care nu sunt asfaltate din satul Sâmbăta în lungime de 8,2 km şi regularizarea cursurilor de apă pe două străzi.  La primul proiect procedura de avizare este aproape finalizată iar la cel de-al doilea este în lucru. Sperăm să obţinem finanţare pentru ambele proiecte pentru că acestea reprezintă o prioritate pentru administraţia locală de la Sâmbata” a explicat primarul Nicolae Morariu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here