Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov  a prins patru persoane care furau motorină din vagoanele unui tren de marfă. Totul s-a întâmplat la data de 24 octombrie a.c., în stația CFR Șercaia. Persoanele identificate au vârsta cuprinsă între 36 și 55 de ani. Cei patru au furat 2000 de litri de motorină.

  •  „Polițiștii au stabilit că două dintre persoanele identificate, ambele din municipiul Ploiești, erau angajate ale unei societăți de pază, în calitate de agenți de securitate, acestea trebuind să asigure protecția antiinfracțională prin păzirea vagoanelor de marfă, însă, în fapt, au sprijinit alte două persoane, din localitatea Șercaia, pentru sustragerea produselor petroliere”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Polițiștii au dispus reținerea celor patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, persoanele reținute au fost prezentate de către procurorul de caz în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celor cercetați mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările urmează a fi continuate   sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și abuz în serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here