Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată duminică, 20 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, de către un localnic care anunța faptul că autoturismul i-a fost furat de la locul unde-l parcase, pe un teren situat în zona periferică a municipiului Făgăraș. În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit că, după ce a fost sustras, autoturismul a fost condus pe DN 1, pe direcția județului Sibiu, astfel că s-a procedat la informarea polițiștilor din Sibiu, în cauză fiind declanșată acțiunea „Năvodul”.

  • În jurul orei 11:10, după ce au fost comunicate tuturor echipajelor din teren a datelor autovehiculului aflat în atenție, acesta a fost observat pe DN1, pe sectorul de drum Veștem – Șelimbăr. Întrucât conducătorul auto nu s-a supus semnalelor de oprire, polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului în trafic, fiind ulterior reținut pe o stradă din localitatea Șelimbăr. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, cetățean străin, a fost verificat în bazele de date și a rezultat faptul că nu este posesor de permis de conducere. De asemenea, a fost testat cu aparatele din dotare, fiind pozitiv la o substanță psihoactivă, fapt pentru care a fost însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței în sânge a vreunei substanțe psihoactive”, comunică IJP Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, întocmit de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, precum și a infracțiunilor săvârșite la regimul rutier.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here