Amenzi de 51.150 de lei date de polițiștii brașoveni în urma unor radare în „Cascadă” pe D.N.1. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în colaborare cu polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au desfășurat o acțiune pe D.N. 1, pe raza ambelor județe, în scopul reducerii victimizării populației prin accidente rutiere, produse pe fondul încălcării regimului legal de viteză sau a neadaptării acesteia la condițiile de drum.

Astfel, la data de 2 octombrie, în intervalul orar 10:00 – 12:00, echipaje din cadrul Serviciului Rutier Brașov, în colaborare cu polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite pe D.N. 1, în sistem “Cascadă”, acțiunea având ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.

În cadrul activităților desfășurate au fost angrenați 29 de polițiști, 25 dintre aceștia fiind din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care au utilizat 9 aparate de măsurare a vitezei.

Pentru abaterile constatate, pe sectorul de drum monitorizat de polițiștii brașoveni au fost aplicate 98 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 51.150 de lei și au fost reținute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere.

Potrivit Poliției Brașov, scopul principal al acestor acțiuni este prevenirea accidentelor rutiere. Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să adopte un comportament care să le confere siguranță în trafic și să respecte reglementările rutiere prevăzute pe sectorul de drum pe care rulează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here