,,Vaccinuri” de rapel actualizate ARNm Covid sunt programate pentru a fi lansate și distribuite public încă din august în ciuda recunoașterii din partea medicilor a numărului impresionant de mare de leziuni grave și decese cauzate de serurile experimentale. Urmând recomandarea Food and Drug Administration (FDA) pentru ,,vaccinurile“ de rapel Covid pentru toamna și iarna 2024-2025, Moderna și Pfizer s-au pregătit să fabrice ,,vaccinuri” care vizează tulpina KP2 de Covid.  Regatul Unit va oferi ,,vaccinuri” Covid în această toamnă persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, rezidenților din aziluri de bătrâni și orcărei persoane de la vârsta de șase luni până la 64 de ani care este considerată clinic cu ,,risc”. De asemenea,  Comitetul Național Consultativ pentru imunizare (NAC) din Canada a emis o ,,recomandare puternică” conform căreia atât cei vaccinați anterior cu ,,vaccinul” Covid cât și cei nevaccinați ,,pot primi cel mai recent vaccin actualizat în toamna anului 2024”.

Rapoarte care pun sub semnul întrebării ,,vaccinurile“

Rapoartele referitoare la cel puțin 2. 644. 248 de vătămări și decese legate de ,,vaccinul” Covid doar în SUA pun serios sub semnul întrebării siguranța serurilor experimentale ARNm ca și concluzia celui mai mare studiu  privind vaccinarea Covid de până în prezent cu privire la o creștere ,,mult mai mare decât se aștepta” a problemelor neurologice și cardiace în urma înțepării cu serul experimental. Și autoritățile de reglementare a medicamentelor din Uniunea Europeană au avertizat  că rapelurile frecvente Covid 19 afectează negativ sistemul imunitar, iar fostul director CDC Robert Redfield într-o audiere, din iulie, în Senatul Statelor Unite a descris vaccinurile Covid drept ,,toxice” și a spus că nu ar fi trebuit niciodată impuse forțat. Făcătura Covid a fost demonstrată  oficial: Genomul SARS-CoV2 nu a fost validat. CDC nu poate confirma științific genomul SARS- CoV 2 după cum se arată într-un răspuns oficial după o solicitare în baza Legii privind libertatea de informare. CDC a informat că nu are capacitatea de a izola un singur virion din oricare material genetic prezent într-o probă și că nu deține înregistrări care să confirme că acest lucru a fost efectuat vreodată sau că este posibil. De asemenea,  au  menționat că nu dețin sau nu au cunoștințe despre nici un singur ansamblu citit sau complet care ar confirma matematic genomul complet al unui virion.

Vaccinul împotriva variolei maimuței este mai nociv decât serul anticovid  

ACAM2000, un vaccin aprobat luna trecută de FDA pentru mpox (variola maimuței) vine cu o listă de ,,complicații grave” inclusiv miocardită, deces și moarte fetală. Ghidul de medicație al FDA avertizează de asemenea că persoanele care primesc vaccinul îl pot răspândi la persoanele nevaccinate care riscă de asemenea să dezvolte efecte secundare ale vaccinului inclusiv decesul. Un vaccin aprobat de către Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) pentru persoanele considerate a fi cu un ,,risc ridicat” de infecție cu variola maimuței provoacă mai mult rău decât bine potrivit prospectului FDA pentru acest produs,  scrie ,,The Defender”. Vaccinul poate provoca ,,complicații grave” atât la persoana vaccinată cât și la cei cu care intră în contact până la șase săptămâni după injectare. Karl Jablonowski, cercetător științific principal la ,,Children ‘s Health Defense“ a declarat pentru ,,The Defender”  că aprobarea vaccinului de către FDA este ,,un pericol public, nu o practică de sănătate publică”. ,,Puteți numi ACAM2000 un ,,vaccin” dar impactul său asupra Statelor Unite va fi ca o ”boală”, a spus Jablonowski. Prospectul medicamentului dezvăluie că un individ din 2000 de persoane s-a ales cu miocardită sau pericardită. Acest vaccin poate provoca moartea fătului atunci când este administrat în timpul sarcinii, se mai precizează în prospect. În plus, serul conține un ,,virus vaccinia viu” care poate fi transmis și poate cauza moartea persoanelor care au contact cu persoana vaccinată până la șase săptămâni de la vaccinare, conform ghidului medicamentului.

Sindromul post-acut de vaccinare Covid 

Sindromul post-acut de vaccinare covid poate fi letal și poate surveni la orice vârstă la cei vaccinați. Noul sindrom poate apărea la orice persoană de orice vârstă care a făcut (face) vaccinul și poate provoca decesul. Efectele secundare specifice noului sindrom includ stare generală de rău, oboseală cronică, disfuncție a nervilor periferici, disestezie (senzație tactilă anormală neplăcută), slăbiciune motorie, durere, disfuncție vasomotorie, insuficiență cardiovasculară, tulburări cognitive, cefalee și disfuncții vizuale sau acustice. ,,Vaccinurile” Covid sunt cunoscute și pentru: provoacă retardare; conțin nanotehnologie cu auto-asamblare; atacă practic toate organele; cresc riscul letalității după doze repetate; dublează rata de deces a pacienților cu Covid; copiii vaccinați prezintă o rată de mortalitate din toate cauzele cu 4 423% mai mare; 75 % dintre cei vaccinați au murit sau au fost uciși de aceste seruri; rata mortalității este mai mare decât cea raportată; ,,vaccinul” crește ratele de infectare cu Covid și rata mortalității din orice cauză; ,,vaccinul provoacă foarte multe tulburări ale pielii, bizare și neobișnuite; creștera masivă ale cazurilor de turbocancer; pustule similare celor provocate de variola maimuței; cancere de colon; afectarea reproducerii; avorturi spontane; paralizia ochilor; boala Parkinson; tinitus; hepatită; cheaguri de sânge în creier; decese cauzate de tulburări neurologice; afectează negativ sistemul imunitar; tulburări autoimune declanșate la nivelul tiroidei; durei de cap severe și convulsii; inflamație a miocardului și bătăi neregulate ale inimii inclusiv la copii; miocardită/pericardită; o multitudine de afecțiuni severe observate în studii asupra unor populații numeroase; conține niveluri de contaminare cu ADN de sute de ori mai mari care conduc la efecte mutagene; pot altera permanent ADN-ul celor vaccinați și al descendenților acestora. În timp ce unele loturi sunt mai nocive decât altele Moderna ucide cu 30% mai mult decât Pfizer. În SUA, CDC recomandă ca toți americanii să primească a zecea doză de vaccin Covid, iar copiii mici să primească doze suplimentare în timp ce Canada recomandă o altă vaccinare Covid pentru gravide și indigene.

Adevărul înfiorător despre liniile de celule fetale 

Jurnalistul Jonathan Van Maren a publicat o discuție cu cercetătorul Christian Hacking de la Center for Bio-Ethical Reform U.K. despre cercetările sale recente cu privire la legătura dintre avort și dezvoltarea vaccinurilor. Hacking a subliniat că Regatul Unit este în mod tragic foarte ,,pro alegere” oamenii susținând în general ,,dreptul” unei femei de a-și ucide pruncul dacă consideră că circumstanțele o justifică. Un semn de speranță este numărul tot mai mare de britanici care se consideră ignorați de politicile globaliste precum migrația în masă și alții care nu au încredere în guvern, în instituții politice și în mass-media din cauza modului în care au gestionat Plandemia Covid. Organizația ,,Pro-life Choice 42” a prezentat un video înfiorător ale unor bebeluși care au fost disecați vii, organele lor recoltate, liniile lor de celule fetale fiind folosite pentru cercetarea în domeniul vaccinurilor. Hacking a spus că și-a început cercetările pe măsură ce ,,vaccinurile” Covid erau distribuite în populație. ,,Practic am început o cercetare profundă cu privire la HEK-293 (liniile celulare fetale) și am descoperit cum sunt create aceste linii celulare, cum este ascunsă realitatea brutală cu privire la modul cum sunt create aceste linii celulare”.  Astfel a descoperit povestea Johhanei, unul dintre bebelușii prezentați în videoclip, care a fost disecată de vie  – la Universitatea Leiden din Olanda sub coordonarea dr. Alexander Van der Eb. ,,Așadar vorbim despre o fetiță care a murit după ce i-au fost extirpate organele unul câte unul, iar problema e că ei nu vor să sedeze copilul, nu vor să ia nici o măsură care ar perturba funcția biologică a copilului, așadar este cea mai barbară  procedură care a-i crede că s-ar întâmpla doar într-o tabără de experimentare japoneză sau în departamentul științific de la Auschwitz. Dar se întâmplă în universități europene respectabile”.    Jonathan i-a cerut lui Hacking să explice dacă aceste experimente au fost făcute după ce a fost născut, primind confirmarea că este adevărat. El a spus că încă din anii 1950 mediciii s-au gândit să folosească copiii avortați și astfel le-au folosit organele pentru a dezvolta linii celulare fetale. ,,Vorbim nu doar despre disecții pe bebeluși vii ci și despre faptul că în unele dintre aceste proceduri copiii au fost născuți prin histerectomie pentru a fi păstrat copilul, pentru recoltarea de organe. Nu se știe nimic despre consimțământ”. (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte pentru România al A.S.I.M.I.A., specialist în recuperare medical) 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here