Alin, instructor în cadrul Stagiului VI la Poligonul de pregătire al Detașamentului de Pompieri Făgăraș, se afla pe drum spre Brașov, miercuri, 11 septembrie a.c., în jurul orelor 14.00. În fața sa, pe DN 1, între Perșani și Vlădeni, a avut loc un accident rutier, la care Alin a fost martor. Patru victime au fost  înregitrate.

  • Cu un instinct format în anii de experiență, atât din școală cât și în cadrul carierei sale, Alin a reacționat rapid, oprind vehiculul instituției și coborând în grabă pentru a evalua situația”, spun reprezentanții ISU Brașov.

A început evaluarea victimelor, conform protocoalelor de prim ajutor., și a  acordat primul ajutor celor care aveau nevoie, concentrându-se pe stabilizarea victimelor până la sosirea echipajelor de intervenție.  Pe lângă îngrijirea victimelor, Alin a asigurat perimetrul accidentului, prevenind riscul de incendiu sau alte pericole iminente, cum ar fi scurgerile de combustibil sau eventuale explozii.  După sosirea echipajelor de prim-ajutor, Alin a predat victimele acestora, implicându-se activ în coordonarea intervenției până când toate măsurile necesare au fost luate.

  • Acțiunile colegului nostru reprezintă un exemplu de dedicare și profesionalism, demonstrând cât de esențial este un salvator bine pregătit într-o situație de urgență. Prezența sa la fața locului a făcut o diferență semnificativă în gestionarea rapidă și eficientă a accidentului”, a comunicat ISU Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here