Primăria Hârseni va realiza noi investiții în comună. Primarul Daniel Dâmboiu a semnat cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, miercuri, 4 septembrie a.c., contractul privind construirea de rigole, trotuare și podețe în satele Hârseni, Mărgineni și Sebeș. Contractul încheiat prin programul ,,Anghel Saligny“ are valoarea de 10 milioane de lei.

  • ,,Odată având finanțarea, vom demara procedura licitației pentru a desemna constructorii și diriginții de șantier“ a declarat primarul Daniel Dâmboiu.

Tot prin programul ,,Anghel Saligny“ sunt  finanțate alte două proiecte pentru satul Măliniș.

  • ,,La Măliniș vom deschide șantierele pentru realizarea rețelei de apă și a rețelei de canalizare. Fiecare proiect are valoarea de 300.000 de lei. Săptămâna viitoare voi semna ordinele de începere a lucrărilor pentru  Măliniș“ a spus Daniel Dâmboiu, primarul comunei Hârseni.

68 noi contracte semnate de ministrul Adrian Veștea

Miercuri, 4 septembrie a.c., ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 715.541.102,97 de lei.

  • ,,Proiectele de astăzi se alătură celorlalte 3.806, în valoare de peste 45,6 miliarde de lei, pentru care au fost semnate contractele de finanțare și care facilitează accesul locuitorilor la servicii de utilitate publică de calitate, la infrastructură rutieră mai sigură și la dotări tehnico-edilitare performante”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here