FOTO: Facebook Info Trafic
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Brașov-Predeal, în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov, circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri pentru a permite intervenția la locul producerii unui accident în care au fost implicate două autoturisme. Incidentul este soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

„La acest moment traficul rutier este blocat pe DN 1, ca urmare a producerii unui accident de circulație, în care au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii dintre acestea, două persoane au suferit leziuni, pentru care beneficiază de îngrijiri medicale.

La fața locului sunt direcționate echipaje ale poliției, acestea urmând a efectua cercetări pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă. Traficul rutier va fi reluat de îndată ce vor fi finalizate cercetările”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea. Se estimează reluarea traficului în 30 de minute.

Accident și pe drumul spre Vlădeni, unde o mașină a ieșit în afara carosabilului (foto). Particiapnții la trafic susțin că zilnic au loc accidente în zona respectivă, pentru că „șanțurile de pe marginea drumului sunt foarte periculoase, iar CNAIR nu face nimic pentru siguranța traficului rutier“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here