FOTO: Agerpres

Mama şi sora vedetei pop Mariah Carey au murit în aceeaşi zi, „într-o întorsătură tragică a evenimentelor”, a confirmat celebra cântăreaţă, transmite marţi DPA.

Cele două, Patricia şi Alison, au murit în aceeaşi zi, dar circumstanţele producerii acestei tragedii nu sunt încă cunoscute, menţionează DPA.

„Am inima frântă pentru că mi-am pierdut mama la sfârşitul săptămânii trecute”, a declarat Mariah Carey pentru agenţia de presă britanică PA. „Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea şi-a pierdut viaţa în aceeaşi zi”, a adăugat ea.

„Mă simt binecuvântată pentru că am putut să-mi petrec săptămâna trecută alături de mama, înainte să moară. Apreciez dragostea şi sprijinul primite de la cei din jur şi respectul pentru intimitatea mea în această perioadă imposibilă”, a mai declarat vedeta.

Patricia, care a fost căsătorită cu Alfred Roy Carey, cu care a avut trei copii: Alison, Mariah și Morgan, a fost o cântăreață de operă și profesoară de canto. Cei doi soți au divorțat când Mariah avea 3 ani.

Relația vedetei cu mama ei – de la care au moștenit talentele vocale – a fost complicată de-a lungul vieții. „Ca multe aspecte ale vieții mele, călătoria alături de mama a fost plină de contradicții. Nu a fost niciodată doar alb-negru – a fost un întreg curcubeu de emoții”, a scris ea în memoriile sale din 2020, The Meaning.

„Relația noastră este o funie spinoasă de mândrie, durere, rușine, recunoștință, gelozie, admirație și dezamăgire”, a continuat Mariah în carte. „O dragoste complicată îmi leagă inima de cea a mamei mele”. În ciuda suișurilor și coborâșurilor, Mariah a menținut o relație cu mama ei. În 2010, aceștea s-au reunit pentru ediția specială de la ABC, Mariah Carey: Merry Christmas to You,și au format un duet festiv mamă-fiică.

Mariah și-a dedicat, în parte, memoriile sale Patriciei. „Și lui Pat, mama mea, care, prin toate acestea, cred că a făcut tot ce a putut”, a scris ea., adăugând:„Te voi iubi mereu”. Relația artistei cu Alison, sora ei mai mare, a fost și ea destul de complicată. Vedeta a scris în memorii că era, cel puțin la acea vreme, „mai sigur din punct de vedere emoțional și fizic pentru mine să nu am niciun contact” cu ea sau cu Morgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here