Agresorul femeii din Făgăraș, pe care a înjunghiat-o cu un cuțit a fost arestat preventiv. Instanța a decis ca bărbatul să rămână după gratii timp de 30 de zile. Victima lui se află internată la Spitalul Județean Sibiu în stare gravă.

Reamintim că în cursul zilei de luni, 19 august a.c.,  acest bărbat și-a  atacat concubina  pe care a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțin în zona brațelor, gâtului și toracelui.  Totul s-a petrecut pe stradă, în apropierea sediului Poliției Făgăraș, în fața celor trei copii ai lor adulți.  Femeia s-a salvat intrând în Poliție, când agresorul ei a fost imobilizat de polițiști.

  •    „A fost urmărită de către bărbat, dar poliţiştii l-au imobilizat”, a declarat Adrian Radu, procurorul de caz.

Bărbatul are un trecut infracțional semnificativ, fiind condamnat, în 2022, tot pentru   tentativă de omor  pentru care a primit doar 3 ani de închisoare cu suspendare. În ciuda unui ordin de protecție emis cu o zi înaintea atacului, acesta a atacat din nou, provocând multiple plăgi victimei. Pe fondul unui conflict mai vechi care exista în familiile din care proveneau. Atacul acesta s-a soldat cu multiple plăgi înjunghiate”, a declarat procurorul  Adrian Radu.

Agresorul a încercat să se apere susținând că a reacționat la un atac al femeii, însă acest argument nu a convins autoritățile.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here