Un bărbat din Cluj a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că și-a pălmuit băiatul de 15 ani, după ce acesta dăduse cu bicicleta peste o femeie și a rănit-o. Sesizare a venit din partea polițiștei chemate să constate accidentul, scrie clujust.ro.

Astfel, bărbatul a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe termen de 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, a fost obligat să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității.

Incidentul a avut loc în iunie 2022, când fiul de 15 ani al bărbatului a lovit cu bicicleta o femeie în comuna Viișoara.

Plângerea penală a făcut-o chiar polițista venită la fața locului

Individul aflat în stare de ebrietate a ținut să-și pedepsească asupru copilul, motiv pentru care i-a dat două palme în plină stradă, lângă locul accidentului, potrivit unui martor.

Ulterior, i-a mai dat o palmă și când a venit un echipaj de la Poliția Rutieră pentru a consemna accidentul. În acel moment, polițista sosită la fața locului l-a legitimat și a făcut dosar penal pe numele bărbatului pentru violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here