Concubinul unei doctorițe implicate într-un dosar penal care vizează medicii de la secția ATI a Spitalului Sf. Pantelimon a fost găsit inconștient într-o toaletă publică din Brașov. Incidentul s-a petrecut pe 16 august 2024, la ora 13:06, când Secția 1 Poliție Brașov a fost alertată printr-un apel la 112 cu privire la prezența unei persoane căzute în stare de inconștiență într-o toaletă publică din Piața Sfântul Ioan.

Un echipaj de poliție s-a deplasat de urgență la fața locului, unde a găsit un bărbat inconștient, aparent după ce și-ar fi administrat o perfuzie cu o substanță de uz medical, fiind găsite fiole inscripționate cu „Midazolam”. Bărbatul a fost identificat ca Pleșa Cristian Laurențiu, din București, Sector 4, născut pe 7 octombrie 1971. Pe baza ecusonului medical găsit asupra sa, se presupune că acesta ar fi medic ATI.

Din primele verificări, s-a constatat că Pleșa Cristian Laurențiu ar fi concubinul Mironei Maria, inculpată în dosarul penal ce vizează medicii de la secția ATI a Spitalului Sf. Pantelimon. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Brașov, iar în cauză se vor efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here