FOTO: Ziarul Metropolitan

Un autocamion a luat foc vineri în timp ce se deplasa pe la Perșani. Potrivit ISU Brașov, remorca autoutilitarei care transporta ulei de palmier a ars remorca în proporție de 90%. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD și s-a intervenit pentru stingerea incendiului și pentru asigurarea măsurilor specifice

Potrivit I.P.J. Brașov, traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate pe DN1, în zona localității Perșani, ca urmare incendiului apărut la autocamionul aflat în mers.

Conducătorul vehiculului a observat situația și a scos camionul în afara părții carosabile și a intervenit asupra incendiului, acesta fiind stins ulterior de către echipele specializate de intervenție.

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere, care au intervenit pentru asigurarea unei zone de siguranță, iar în acest moment se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, la finalizarea cărora vor fi dispuse măsurile legale.

Nu s-au înregistrat victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here