FOTO: Agerpres

Patru bărbaţi cu vârste între 21 şi 31 de ani au fost transportaţi conştienţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs vineri dimineaţa, pe DN1, în comuna Şelimbăr, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

„În timp ce conducea o autoutilitară pe un drum secundar, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Sibiu, a pătruns în drumul naţional fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Veştem spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, din judeţul Gorj. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a tuturor celor 4 ocupanţi ai autoturismului, conducătorul auto şi cei trei pasageri, bărbaţi în vârstă de 21, 25, respectiv 31 de ani, din Avrig, aceştia fiind transportaţi la spital conştienţi. În zonă se circulă îngreunat”, a precizat reprezentanta IPJ Sibiu.

Cei patru răniţi în accident au suferit diferite traumatisme, potrivit celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi de la Serviciul de Ambulanţă. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here