În comuna Sâmbăta de  Sus se lucrează la rețeaua de canalizare. Este un proiect al Primăriei Sâmbăta de Sus ale cărui documentații au fost inițiate din 2021.   Până în prezent au fost realizate  două tronsoane ale rețelei, respectiv stația de epurare  la gura de vărsare și   subtraversarea pârâului Sâmbăta. În această perioadă se  lucrează pe   strada Castelului, urmând  lucrările la stația de epurare.

  •  ,,Pentru toate căminele de branșare care se montează la limita de proprietate se va ține cont de  doleanțelor proprietarilor. Avem rugămintea ca în momentul în care lucrările se fac în fața caselor , să comunicați responsabilului de șantier unde doriți să fie amplasate căminele de branșare“ spune primarul comunei, Nicolae Morariu.

 Precizări ale primarului

  •  Drumul pe care s-a montat conducta de la Stația de epurare către sat este intabulat pe Primăria Sâmbăta de Sus.
  •   Drumul de acces la Stația de epurare de pe DJ 105B este materializat în documentația de cadastru sistematică pe întreg sectorul în lucru depusă la OCPI Brașov și urmează să fie intabulat pe primăria Sâmbăta.
  •    Documentațiile tehnice și avizele  aferente ale proiectului ,,Înființare rețea de canalizare“ au fost elaborate de către administrația actuală atât pentru tronsonul de pe DJ 104A realizat primul cat și pentru restul satului și Stațiunea Climaterică, nu am moștenit nimic de la administrația de tristă amintire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here