Festivalul ,,La noi la Victoria veniți!“ a fost organizat duminică, 28 iulie a.c., în cadrul manifestării culturale ,,Zilele Orașului Victoria“. Festivalul a fost dedicat în exclusivitate  folclorului, pe scena montată pe stadion evoluând artiști și ansambluri de muzică populară.

  • ,,Am reușit să organizăm și în acest an festivalul ,,La noi la Victoria veniți!“, dar am reușit și să legăm ,,Zilele Orașului Victoria“ cu acest festival. Este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov, proiectul nostru având poziția a 4-a în clasificarea acestor proiecte culturale. Colegele mele Laura Văcaru și   Ștefănescu au fost  cele  care au depus proiectul și au obținut acest punctaj foarte bun, implicit finanțarea de 30.000 de lei. Ne-am bucurat de distracție, a fost o zi dedicată folclorului și muzicii populare. Publicul se va bucura de  spectacolul dat de Junii Sibiului, dar și de ați artiști, ca Mihai Teacă. În cadrul festivalului am avut mese rotunde în care am  premiat copiii care au participat la concursuri“ a declarat Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.
  •   Duminică, spectacolul a început la ora 18.30, când au urcat pe scenă artiștii Camelia Cosma Stoiţa, Răzvan Năstăsescu, Geanina Gavrilă, Grupul Cetină de Brad format de artiști locali. Mihai Teacă a încântat publicul prin vocea sa, dar și prin interpretarea la taragot. Momentul așteptat de publicul iubitor de folclor a fost dat de Ansamblul Cindrelul – Junii Sibiului. Festivalul s-a încheiat cu cântecele artistului Ionuţ Fulea.

Proiectul ,,La noi la Victoria veniți!“ a fost finanțat de Consiliul Județean Brașov și cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Victoria.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here