Operațiune fulger a polițiștilor din Brașov. Mascații au descins la o rețea de traficanți de droguri. În timp ce oamenii legii spărgeau ușa apartamentului, traficanții au aruncat pe fereastră narcoticele. Doar că drogurile au căzut lângă mascații care așteptau în fața blocului.

Rețeaua de traficanți din Brașov care alimenta cu droguri consumatorii din Capitală a fost anihilată. Cei șapte membri ai grupării au fost inițial reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, patru dintre ei au fost arestați preventiv, iar ceilalți trei au primit control judiciar.

Timp de mai bine de 5 luni, aceștia au vândut cocaină către consumatori din București, pentu sume cuprinse între 450 și 500 de lei pentru un gram.

Polițiștii au făcut percheziții la locuințele acestora din Brașov, unde au descoperit 200 de grame de cocaină, aproape 3 kilograme de canabis, cântare electronice de mare precizie și sume de bani în lei și euro.

În încercarea de a scăpa de poliție, unul dintre traficanți a aruncat pe fereastră două pungi cu cocaină. În fața blocului se aflau însă alți mascați, care au filmat totul. Cele două pungi cu droguri au fost recuperate.

„Din cercetările efectuate a rezultat că inculpații,  au deținut și comercializat, în mai multe rânduri, cantități de droguri de risc (canabis) și de mare risc (MDMA) către consumatori din județul Brașov, pentru sume între 40 și 900 lei. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantități de droguri (canabis  și ketamină), mai multe grindere și cântare electronice de precizie, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă”, se arată într-un comunicat al DIICOT. Într-un filmuleț făcut public de anchetatori se vede cum cineva a aruncat droguri pe fereastră, de la etaj, sperând să nu fie găsite de mascați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here