Pentru anul de învățământ 2024-2025, la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” au fost aprobate 39 de locuri la Facultatea de Pompieri. Forma de învățământ este cu frecvență și durează 4 ani.  Cererea de înscriere (tip) se transmite  exclusive online la adresa e e-mail:    𝐬𝐫𝐮@𝐢𝐬𝐮𝐣𝐛𝐯.𝐫𝐨, până la data de 28 iulie 2024,  inclusive în zilele de sâmbătă și duminică.

În vederea participării la concursul de admitere în instituțiile de învățământ, candidații parcurg următoarele etape premergătoare desfășurării concursului:

  •   transmit pe adresele de e-mail indicate  documentele necesare, completate lizibil;
  •  depun la dosarul de recrutare documentele necesare constituirii acestuia.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații depun documentele solicitate până la data de 9 august 2024 

Cererea-tip de înscriere, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare, adeverință medicală eliberată de medicul de familie, precum și consimțământul informat, se descarcă de pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Interne, al Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” sau al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Țara Bârsei” al Județului Brașov.

𝐃𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐢 𝐨𝐛𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞:

  •   de pe site-ul www.isujbv.ro – secțiunea Carieră – Anunțuri carieră;
  •   la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Țara Bârsei” al Județului Brașov, situat pe str. Mihai Viteazu, nr.11, judeţul Brașov;
  •   la numărul de telefon 0268/428888, int. 27129/27130;
  •   sau prin consultarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la studii universitare de licență, în facultățile Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” sesiunea iulie-septembrie 2024, disponibil la adresa de internet https://admitere.academiadepolitie.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here