Tânărul în vârstă de 18 ani dus noaptea la Unitatea de Primiri Urgențe, în urma accidentului grav  pe DN1, la intersecția cu satul Sărata, care a luat viața a două persoane, este în stare foarte gravă. Este internat în prezent la Chirurgie buco-maxilo-facială, la Anestezie și Terapie Intensivă, declară reprezentanții SCJU. Din păcate, starea sa este în continuare foarte gravă, este intubat ventilat mecanic și sedat. De asemenea, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost adus la SCJU Sibiu în același timp, având o plagă la coapsa stângă, fiind preluat de medicii din Unitatea de Primiri Urgențe, pentru tratament și investigații amănunțite.

Reamintim că accidentul s-a petrecut în seara de 19 iulie a.c., în jurul orei 23.30.

În accident au fost implicate cinci persoane, dintre care patru au rămas încarcerate. S-au efectuat de urgență manevre de descarcerare însă, în urma impactului, eforturile salvatorilor au fost fără rezultat, în cazul a două persoane fiind declarate decedate. Alte trei persoane au fost transportate la spital:

  •   Un bărbat de aproximativ 49 de ani, conștient, cu un traumatism la picior, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Sibiu;
  •  Un tânăr de aproximativ 17 ani a fost descarcerat și preluat de echipajul SAJ cu medic, inconștient, a fost intubat și transportat la UPU Sibiu;
  •  O tânără de aproximativ 17 ani a fost descarcerată, preluată de echipajul SMURD cu medic și transportată la UPU Sibiu”, a declarat Sg. Maj. Raluca Marcu, din cadrul ISU Sibiu.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 40 de ani din județul Arad care conducea un TIR, în timp ce se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, ar fi intrat în pe contrasens și în coliziune cu un autoturism în care se aflau șoferul și alți trei pasageri.   Șoferul și soția acestuia au murit pe loc, fiica lor de 17 ani este internată în stare stabilă la Spitalul de Pediatrie, iar un tânăr de 18 ani, care nu le era rudă, este în stare gravă, la Spitalul Județean, intubat și vetilat mecanic. Femeia moartă în accident era directorul juridic al fundației Conservation Carpathia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here