Nelu Avram, profesorul de sport și directorul   Școlii Gimnaziale Recea  a fost premiat în cadrul Campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali“ A obținut locul II și o bursă specială în valoare de 10.000 de lei.

  •  ,, Cu mare bucurie vă anunț că am avut parte de o experiență minunată! Acest succes nu ar fi fost posibil fără sprijinul vostru necontenit. Așadar, doresc să împart aceste sentimente minunate cu voi, cei care m-ați susținut“ explică profesorul Nelu Avram.

Profesorul Nelu Avram este cunoscut nu doar la nivel local ci și național prin activitatea pe care o desfășoară cu elevii lui.  El a transformat orele de sport în experiențe captivante și motivante pentru elevi, încât a fost nevoit să extindă antrenamentele suplimentare în fiecare vineri. Elevii lui Nelu Avram joacă oină, au participat și au câștigat multiple premii la concursuri și olimpiade școlare, dar au avut rezultate remarcabile la emisiunile de talente „NextStar” și „Românii au Talent”. În această campanie au fost premiați profesorii merituoși.  Premierea câștigătorilor a fost însoțită de acordarea unor burse de merit substanțiale, destinate să sprijine continuarea eforturilor educaționale ale profesorilor premiați. Câștigătorul locului I a primit o bursă de merit în valoare de 30.000 de lei și o tabără educațională în vara anului 2024, finaliștii de pe locul II și III   o bursă în valoare de 20.000 de lei, respectiv 10.000 de lei, și câte o tabletă Samsung. Toți ceilalți finaliști au primit materiale educaționale, reader Kindle și enciclopedii, oferite de partenerii campaniei „Liga Profesorilor Excepționali”.

  • „Ionica Nedelcu, Avram Nelu și Daniela Ceredeev sunt adevărate exemple de excelență și dedicare, iar recunoașterea lor publică este un pas important în aprecierea și valorizarea dascălilor din România. Toți profesorii finaliști au fost aleși pentru inovația, dedicare și impactul lor pozitiv asupra sistemului educațional românesc. Eforturile lor au transformat vieți și au inspirat generații”, a transmis Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here