FOTO: HotNews

Site-ul de sport GOLAZO.ro a intrat în posesia unor filmări în care antrenorul Gabi Stan, fost tehnician în prima ligă a României, acum antrenor la copii, înjură, amenință și lovește un copil din grupa de 10 ani, arată HotNews.

După Euro, ne-am întors în realitatea fotbalului românesc. Filmări de la un meci disputat la Prejmer, Brașov, la un turneu U10 (juniori sub 10 ani) îl arată pe antrenorul Gabi Stan cum își înjură, amenință și lovește elevul, publică astăzi GOLAZO.ro.

Când jurnaliștii de investigații i-au arătat imaginile, tehnicianul Gabi Stan a spus: „Aia e lovitură, ce dracu? Doar l-am bruscat, e o exagerare”.

După Euro, șeful FRF Răzvan Burleanu a declarat că, prin felul în care ne creștem juniorii, vom egala Olanda

Impresia creată de România la Euro a fost excelentă. „Naționala” a fost elogiată de către mediul sportiv internațional. Nu doar datorită echipei, ci și pentru nivelul total de civilizație. Pentru relația armonioasă și modernă dintre suporteri – antrenori – jucători.

După întoarcerea naționalei la București, Răzvan Burleanu a declarat că ținta națională fotbalistică e ca în următorii 5-7 ani să ne putem duela de la egal la egal cu Olanda, echipa care ne-a eliminat de la Euro 2024.

Printre argumentele șefului de la Casa Fotbalului erau măsurile bune care au fost luate în sectorul copiilor și juniorilor și ceea ce va urma.

Burleanu a spus că măsurile la baza de vârstă a performanței vor fi completate cu alte decizii care vor reduce decalajul felului în care, la baza piramidei sportive, se antrenează, se educă, se pregătesc sportivii noștri.

Realitatea fără fard: Gabi Stan bate un puști de 10 ani

Faptele seci ne-au izbit din plin la scurt timp după acest vis frumos de la Euro 2024. Și ne-am trezit în realitatea fotbalului românesc. Unde regăsim aceleași vechi probleme. Prima și poate cea mai gravă: violența. Despre care se vorbește puțin.

Recent, redacția GOLAZO.ro a intrat în posesia unor imagini de la un turneu U10 (copii sub 10 ani) desfășurat în urmă cu două săptămâni la Prejmer. Clubul de care aparține grupa juniorului e Kinder Brașov.

În imagini apare tehnicianul Gabi Stan, 72 de ani, de la Kinder, un antrenor important pentru istoria fotbalului brașovean, care înjură, amenință și mai apoi lovește un copil la ieșirea de pe teren. Imaginile și toate detaliile cazului le puteți găsi pe Golazo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here