FOTO: Fanatik

În încercarea de a-și revitaliza turismul, Thailanda a decis să extindă sistemul de intrare fără viză. Măsura se aplică deja, începând cu data de 15 iulie și se pare că nu doar cetățenii noștri vor fi privilegiați. Astfel, acum, 93 de țări și teritorii beneficiază de acest avantaj. Cât timp poate sta o persoană în această țară din Asia?

Vizitatorii pot opta și pentru un sejur de 60 de zile. Astfel, oricine vrea să ajungă aici și să se bucure de o experiență plăcută, o poate face pentru o perioadă destul de lungă de timp. Toate aceste detalii au fost anunțate de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Sursa citată precizează că românii pot să călătorească fără viză în Thailanda începând cu 15 iulie. Țara noastră a intrat și ea pe lista statelor ai căror cetățeni pot călători fără a mai avea obligația obținerii vizei de intrare pentru o durată de până la 60 de zile, arată MAE.

În același timp, sursa citată mai subliniază faptul că decizia autorităților din Thailanda vine după o serie de demersuri susținute de Ministerul Afacerilor Externe. Acestea au fost făcute inclusiv prin intermediul Ambasadei României la Bangkok.

Astfel, românii care vor să călătorească în scop turistic în această țară, o pot face acum fără griji. Nu e nevoie de nicio taxă suplimentară și nici de timp de așteptare pentru obținerea vizei, lucrurile fiind mult mai simple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here