Foto: Ora de Sibiu

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Arpașu de Jos a fost  omorât, în noaptea de 14/15 iulie a.c.,  de părinții fetei de care era îndrăgostit. Cei doi suspecți au fost reținuți. Tânărul în vârstă de 28 de ani, titrează Ora de Sibiu,  a mers la locuința iubitei lui în cursul nopții, după ce aceasta i-a trimis un mesaj spunându-i că nu se înțelege cu părinții. A intrat în curte, a bătut la ușă și a fost întâmpinat de mama fetei.

  • ,,În noaptea de 15.07.2024, în jurul orei 4,00, victima, un bărbat în vârstă de 28 de ani, s-a deplasat la locuinţa celor doi soţi  cu scopul de a se întâlni cu fiica acestora în vârstă de 19 ani. După ce a pătruns în curte pe poarta descuiată şi a bătut la uşa de intrare în imobil, pe fondul unui conflict spontan, cei doi inculpaţi au aplicat victimei mai multe lovituri cu „corpuri contondente”, aceasta fiind şi împinsă şi proiectată de mai multe ori cu capul de treptele scărilor, lovituri în urma cărora a survenit decesul“ comunică   prim-procurorul adjunct Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Bărbatul fusese lăsat într-o baltă de sânge vreme de două ore, abia apoi părinții fetei au sunat la 112.  Medicii de pe ambulanță l-au preluat pe tânărul rănit grav, dar în  drum spre spital  a suferit un stop cardio-respirator, care i-a adus decesul.

  •   „Potrivit constatărilor medico-legale preliminare, moartea a fost violentă, datorându-se stopului cardio-respirator consecutiv unui poliotraumatism, cu traumatism cranio-cerebral (cu fracturi cominutive de craniu, hemoragie meningo-cerebrală și aspirat pulmonar secundar) şi traumatism toracic (cu fracturi costale, ruptură pulmonară și hemopneumotorax consecutiv“ comunică procurorul.  

Părinții fetei au fost  duși la audieri în Sibiu, împreună cu alți martori, care ar fi venit la locul crimei în urma bătăilor. Cei doi suspecți  au fost reținuți pentru 24 de ore, iar procurorii au propus să fie arestați preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Având în vedere incompatibilitatea seculară între cele două familii, diferența de vârstă între amorezi și tradițiile medievale , sfârșitul ar fi fost tragic, oricum ! Într-un fel sau altul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here