Două incendii s-au înregistrat luni, 15 iulie a.c., în zona Făgărașului, unul la Șinca Veche și altul la Șoarș. În jurul prânzului au fost alertați pompierii în satul Șinca Veche.

  • Spre locul intervenției au fost direcționate 5 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, o autocisternă, o autospecială de primă comandă și intervenție și un echipaj SMURD, fiind alertat și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Șinca. La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta la 2 case de locuit și o anexă gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 250 mp. S-a intervenit  localizarea incendiului, concomitent cu protecția clădirilor din vecinătate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

La Șoarș, au luat foc  două anexe gospodăreşti.

  • La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum, fiind afectată o suprafață de aproximativ 150 de mp. Spre locul intervenției s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă comandă și intervenție, o autocisternă și un echipaj SMURD. De asemenea, a fost alertat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ticuș“ au comunicat pompierii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here