Fostul președinte american Donald Trump a fost coborât de urgență de pe scenă după ce au izbucnit focuri de armă la un miting politic din Pennsylvania, într-o aparentă tentativă de asasinat, relatează BBC. Atacatorul, un tânăr de 20 de ani, a fost împușcat. De asemenea, un spectator ar fi murit și alți doi au fost grav răniți.

FBI l-a identificat pe atacatorul de la mitingul lui Trump. Este vorba de Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, transmite CNN.

  • FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, ca fiind subiectul implicat în tentativa de asasinare a fostului președinte Donald Trump, pe 13 iulie, în Butler, Pennsylvania. Aceasta rămâne o anchetă activă și în curs de desfășurare, iar orice persoană care deține informații care ar putea contribui la anchetă este încurajată să trimită fotografii sau înregistrări video online la FBI.gov/butler sau să sune la 1-800-CALL-FBI.”

FBI a calificat împușcăturile de la mitingul fostului președinte Donald Trump drept o tentativă de asasinat.

  • „În această seară, am avut ceea ce numim o tentativă de asasinat împotriva fostului nostru președinte Donald Trump. Este încă o scenă a crimei activă”, a declarat Kevin Rojek, agentul special responsabil al biroului FBI din Pittsburgh, în cadrul unei conferințe de presă în Butler, Pennsylvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here