În urma unui accident rutier care a avut loc între un autoturism şi un TIR, pe DN 13, între localităţile Fişer şi Rupea, în seara de 4 iuie, victimă a fost un copil de 4 ani, care a murit.    O altă victimă, în vârstă de 22 de ani, a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

  • ,,În jurul orei 20.30 am fost solicitaţi pentru a interveni la un accident rutier între un autoturism si o autoutilitara, pe DN13, între localităţile Fişer şi Rupea. Spre locul solicitării au fost direcţionate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje SMURD. În accident au fost implicate 4 persoane, dintre care un minor de 4 ani”, a transmis ISU Braşov.

Copilul de 4 ani urma să fie dus de urgenţă la spital, având traumatism cranio-cerebral, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că a fost declarat decedat.

  • ,,O altă victimă în vârstă de 22 de ani, conştientă, va fi transportată la spital de către echipajul medical la spital. Aceasta a suferit escoriatii la nivelul membrelor şi un traumatism cranio cerebral minor, a precizat ISU Braşov.

Alte două persoane au fost evaluate medical la faţa locului şi au refuzat transportul la spital. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs acest accident rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here