Casa unei pensionare din Veneția de Sus a fost mistuită de flăcări, femeia rămânând pe drumuri. Toată agoniseala ei de o viață a dispărut în noaptea de 28 aprilie 2024, înaintea sărbătorilor pascale. De atunci, Lucreția Poșa de 73 de ani încearcă să-și refacă gospodăria pentru a avea un loc al el, unde să-și trăiasă bătrânețea. Are venituri foarte mici, o pensie de CAP, cu care nu poate face prea multe. A fost ajutată de copii, de vecini, de Primăria Părău, dar mai are nevoie de ajutorul nostru.  În incendiu au ars casa, toate bunurile, șura, tone de fân și de cereale. Întreaga gospodărie de la nr. 107 din Veneția de Sus  a fost transformată în câteva ore într-un morman de deșeuri. În urma tragicului eveniment, Lucreția Poșa a ajuns la spitalul din Brașov, suferind un preinfarct, unde a fost spitalizată o perioadă de timp.

  • Persoanele care o pot ajuta pe Lucreția Poșa pot dona mobilier, obiecte electrocasnice, materiale de construcții, haine și orice alte obiecte ce sunt necesare într-o gospodărie.
  • Pentru ajutor financiar a pus la dispoziție conturile în lei și euro deschise la EXIM Banca Românească Făgăraș pe numele Subțirelu Lucia Mihaela:

Cont Euro: RO11BRMA0999100100175679

Cont Lei: RO11BRMA0999100100175582

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here