FOTO: A3

Canicula a făcut azi o victimă în România. Un bărbat de 60 de ani a murit după ce a urcat pe acoperișul blocului în care locuia, ca să-l repare, înfruntând temperaturi foarte mari. Bărbatul avea probleme cardiace.

Este primul deces înregistrat în România din cauza caniculei.

Nu ieșiți în soare și căldură, mai ales dacă știți că aveți probleme de sănătate. Este sfatul medicilor în aceste zile, în care mare parte din țară se confruntă cu temperaturi foarte crescute. Căldura sufocantă afectează pe toatră lumea, dar mai ales oamenii care au probleme de sănătate.

Bolnavii cronici, persoanele în vârstă și copiii prezintă cel mai ridicat risc să aibă probleme în zilele caniculare, când trebuie evitată expunerea la soare, mai ales între orele 11:00 – 18:00, la fel și efortul fizic intens în plină arșiță.

Un vasluian de 60 de ani care nu a ținut cont de aceste sfaturi și nici de rugămințile familiei a murit în această după-amiază

El urcase pe acoperiș să-l repare, deși avea probleme cardiace. Rudele au insistat să continue treaba dimineața pe răcoare, dar el a ignorat sfaturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here