FOTO: ProTv

Incident grav la Serviciul de Ambulanţă Braşov. Șapte angajate au acuzat stări de rău, după ce o persoană, neidentificată încă, a pulverizat cu spray lacrimogen în clădire, relatează ProTV.

Femeile au fost evaluate de un echipaj medical. Poliția face acum cercetări. Surprinzător este că angajații suspectează un coleg medic de această faptă și nu ar fi la prima abatere, spun ei.

Gazul iritant a scos din clădirea Ambulanței șapte angajate – toate lucrau la etajul 1. Femeile spun că dintr-o dată, aerul a devenit irespirabil și au început să tușească și să lăcrimeze.

Angajată: „Noi nu știm ce am inhalat, nu știm care vor fi efectele. Vă spun drept, îmi este foarte rău, mă doare capul foarte tare. Starea de vomă există în continuare, ne tremură mâinile”.

Angajată: „Toată lumea acuza dureri de cap, greață. Erau agitate, stare de panică. În momentul respectiv în stație nu aveam echipaje, mi-a spus medicul coordonator că trimite un echipaj să evalueze starea colegelor”.

Activitatea a fost oprită o oră. Cei care lucrează acolo cred că de vină pentru acest incident periculos ar fi chiar un coleg de-al lor.

Angajat: „Bănuim pe cineva, pentru că în momentul în care am ieșit afară o anumită persoană râdea, părea că se amuză de situație”.

Femeile cred că făptașul ar fi un medic care, susțin ele, ar mai fi făcut glume proaste.

Steluța Coțiu, director medical Ambulanță Brașov: „Au fost găsite și frigiderele scoase din priză și mâncarea colegilor s-a deteriorat. Ambulanțele scoase, de asemenea, din priză de la încărcat și s-a descărcat aparatura. Cu un băț a fost deteriorat generatorul instituției s-au ars toate serverele și s-a pierdut informația”.

Niciodată însă, suspectul nu a fost prins. Ba mai mult, colegii nu l-au confruntat și nici nu i-au cerut esplicații. De această dată, însă, au chemat poliția, să lămurească lucrurile. Agenții au început o anchetă pentru găsirea vinovatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here