Cod  mandatar 21240015

Candidații Partidului Național Liberal din Țara Făgărașului s-au aflat duminică, 2 iunie 2024, la Viștea de Jos, la căminul cultural, unde s-au întâlnit cu cetățenii comunei Viștea. Sala a fost neîncăpătoare pentru localnicii veniți din toate satele comunei pentru a sta de vorbă cu liderii liberali.  Organizatorul întâlnirii a fost Florin Ioani, primarul comunei Viștea, candidatul PNL la funcția de primar și președintele Asociației de Dezvoltare ,,Țara Făgărașului“, care reprezintă toate comunele făgărășene.

  • ,,Nu consider că este o dezbatere electorală, ci o întâlnire între prieteni, sătenii și colegii mei din PNL, din Țara Făgărașului și de la Brașov“ a spus Florin Ioani.

Au participat Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării și președintele PNL Brașov, candidat la funcția de președinte al CJ Brașov, Șerban Todorică, președintele CJ Brașov, Mihai Veștea, senator PNL de Brașov, Cristina Agnes Vecerdi, deputat PNL de Brașov, Liviu Cocoș, vicepreședinte PNL Brașov. Toți au vorbit audienței, promovând unitatea și armonia în comunitățiile locale, dar și îndemnul de a se prezenta la vot duminică, 9 iunie 2024.

  • ,,Țara Făgărașului și Ardealul în general, au fost întotdeauna de dreapta. Ne dorim să vă țineți calea și să votați partidele de dreapta, PNL“ au spus liderii PNL.

Primarii PNL din zona Făgărașului sunt uniți

Au participat la întâlnire primarii și candidații PNL din Țara Făgărașului. Cristian Urs, candidatul PNL la Primăria Făgăraș, Nicolae Morariu, primarul comunei Sâmbăta de Sus, candidat PNL la Primăria Sâmbăta de Sus, Rodica Marcu, candidatul PNL la Primăria Voila, Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean, candidatul PNL la Primăria Beclean, Adrian Grovu, primarul comunei Ucea, candidatul PNL la Primăria Ucea, Dănuț Timiș, primarul comunei Șoarș, candidatul PNL la Primăria Șoarș, Daniel Stanea, candidatul PNL la Primăria Victoria, Sorin Suciu, primarul comunei Cincu, candidatul PNL la Primăria Cincu, Sorin Greavu, candidatul PNL la Primăria Lisa, Ioan Zară, candidatul PNL la Primăria Mândra, Dănuț Miloșan, candidatul PNL la Primăria Recea.

,,Județul Brașov este de dreapta, 35 de primării din 58 existențe sunt conduse de primari PNL. Trebuie, prin votul dumneavoastră, să păstrăm această linie. Am o vastă experiență în administrația locală, având patru mandate de primar, unul de consilier local și unul de viceprimar, în care am reușit să transform în fapte intențiile mele și așteptările oamenilor în privința calității vieții și a condiților de trai a locuitorilor din comună. Nu intenționam să organizez o lansare a candidaturii mele pentru că oamenii mă cunosc prin faptele mele. Dar nu suport minciuna și dezinformarea pe care o practică în această perioadă contracandidații mei, mă refer la PSD. În comună îmi doresc armonie și unitate, nu agreez dezbinarea. Consider că pentru orice om al locului vorbesc faptele lui și nu vorbele aruncate la întâmplare. Tocmai de aceea vreau să vă prezint proiectele realizate, pe care le poate vedea oricine în satele comunei, dar și proiectele care urmează să fie imlementate, fiind deja în fază avansată din punct de vedere al documentațiilor.

  •  Sunt asfaltate străzile în cele patru sate ale comunei și drumurile din intravilan. Este un proiect de un milion de euro. Am continuat lucrările de modernizare străzi printr-un proiect finanțat prin progranul ,,Anghel Saligny“ în valoare de 2,7 milioane de euro pentru ca în comună să nu mai existe nicio stradă neasfaltată. În prezent acest nou proiect este implementat 50%.
  •   În satele Viștea de Jos și Viștea de Sus am realizat rețea de canalizare și stație de epurare, un proiect în valoare de 1,5 milioane de euro.
  •   În satul Rucăr am realizat rețea de canalizare și stație de epurare, proiect în valoare de 1 milion de euro. Sunt cele mai moderne stații de epurare din zonă.
  •   În satul Olteț s-a realizat rețea de canalizare, proiectul fiind în valoare de 800.000 euro.
  •   S-a modernizat drumul Rucăr-Cincșor, inclusiv porțiunea ce aparține comunei Voila, un proiect în valoare de un milion de euro.
  •   Cadastrul general este în stadiul de finalizare. Proiectul cuprinde intabularea gratuită a tuturor caselor, grădinilor, curților, terenurilor agricole și a pădurilor aflate pe raza comunei Viștea.
  •  Prin colaborarea strânsă între Comuna Viștea și Consiliul Județean Brașov s-a realizat modernizarea drumului județean Victoria- Viștișoara-Complex Sâmbăta, mare parte pe teritoriul comunei Viștea, proiect în valoare de 7,5 milioane de euro. Este un drum ca-n Germania, ați văzut cu toții.
  •   Comuna Viștea este beneficiară a proiectului de modernizare a ,,drumului de sub munte“, în valoare de 36 milioane de euro, implementat de CJ Brașov condus de PNL prin președintele Adrian Veștea, în prezent ministrul Dezvoltării.

Urmează să fie implementate proiectele:

  •   Modernizarea drumul Viștea de Jos-Viștea de Sus, lucrărle vor fi demarate în aceste zile, finanțarea venind integral din bugetul județului Brașov, 5 milioane de euro.
  •   Modernizarea drumului Viștea de Sus- Viștișoara, proiect de un milion de euro.
  •   Alimentarea cu gaze naturale a satului Rucăr, este un proiect deja finanțat prin programul ,,Anghel Saligny“ în valoare de 3 milioane de euro.

Toate aceste realizări pentru comuna Viștea, dar și cele care sunt în curs de implementare au dezvoltat comuna noastră din punct de vedere economic, turistic, social. Colaborarea și parteneriatul cu CJ Brașov condus de administrații liberale au dus la toate aceste realizări de care satele comunei noastre beneficiază. Comuna Viștea, dar și întreaga Țară a Făgărașului nu poate fi decât de dreapta, așa cum au demonstrat și înaintașii noștri. Campania electorală a PNL este una corectă, fără atacuri față de alte partide. PNL promovează unitatea și nu dezbinarea“ a spus Florin Ioani, primarul comunei Viștea, PNL.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here