Bărbatul care a provocat accidentul rutier  pe DJ 105, în localitatea Cincșor, în seara de 13 mai a.c., a fost reținut de polițiști. Polițistii care cercetează cazul spun că bărbatul de 50 de ani a intrat intenționat în mașina în care se aflau soția sa și cei doi copii ai   lor.  Cele două  vehicule prezentau avarii, iar   pasagerii, aflați într-unul dintre autoturisme au beneficiat de sprijin medical. De asemenea, polițiștii au  constatat că șoferii sunt tată și fiu.

  • Dat fiind materialul probator, constituit până la acest moment, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi dispune măsuri corespunzătoare. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere“  au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Așa cum susțin martorii, bărbatul s-a răzbunat pe soția lui cu care nu mai locuia de peste doi ani, iar în acea seară a urmărit mașina și a intrat cu viteză în spatele acesteia. Imaginile au fost surprinse de camera video amplasată în zona în care a avut loc accidentul, pe DJ105, în apropierea bisericii din localitate. Femeia și copiii se îndreptau spre casa lor din Cincu. Ea se afla pe bancheta din spate. Ieșise de la serviciu, din Făgăraș, iar fiul ei de 19 ani s-a dus să o ia cu mașina. În dreapta o avea pe sora lui, adolescentă. S-au trezit urmăriți de tatăl lor, care i-ar fi șicanat în trafic mai bine de 10 kilometri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here