O cercetare internațională  care cuprinde zeci de studii riguroase despre ,,intervențiile fizice” împotriva Covid-19 și a gripei a constatat că măștile nu oferă nicio protecție împotriva infecțiilor sau ratelor de îmbolnăvire, relatează zerohedge.com. Studiul publicat în Cochrane Database of Systematic Reviews  demontează argumentele pe care s-a bazat măsura impunerii purtării obligatorii a măștii la nivel mondial. Potrivit studiului Cochrane, care a inclus munca cercetătorilor de la instituții din Marea Britanie, Canada, Australia, Italia, și Arabia Saudită, au fost analizate un total de 78 de cercetări. Cele mai recente adăugări la meta-analiză au fost 11 noi studii randomizate, controlate.  Autorul studiului, Carl Heneghan, care conduce Centrul pentru Medicină bazată pe dovezi de la Universitatea Oxford, susține: ,,Purtarea măștilor în comunitate are un efect zero în prevenirea bolilor precum gripa (ILI-influenza-like illness) sau Covid-19 în comparație cu nepurtarea măștii”.  Autorii studiului danez au întâmpinat dificultăți în a găsi o revistă importantă care să le publice concluziile controversate conform cărora purtarea măștilor chirurgicale nu a avut un efect statistic asupra ratelor de infecție nici chiar în rândul celor care au susținut că le poartă ,,exact așa cum s-a indicat”. În studiul din Bangladesh cu privire la măști se explică faptul că purtarea măștilor chirurgicale nu au niciun efect  în grupul celor cu vârsta sub 50 de ani și există o diferență de doar zece infecții între grupurile de control și de tratament în rândul a 342 000 de adulți (JTN). Concluzionând ,,purtarea măștilor nu face nici o diferență când vine vorba de prevenirea de boli precum gripa sau Covid indiferent de tipul de mască folosit“, dimpotrivă  acestea s-au arătat nocive asupra sănătății umane datorită compoziției lor.   Cercetătorii susțin că informațiile false au fost răspândite de instituțiile din domeniul sănătății publice, de presă și guverne.  Reamintim că în pandemia covid 19 mesajele erau credibile doar dacă proveneau   de la autoritățile guvernamentale din domeniul sănătății, de la Organizația Mondială a Sănătății, de la companiile farmaceutice precum și de la oameni ,,de știință” care repetau aceleași texte.  Ni se spunea ,,aveți încredere în autorități, în experți și în știință”.  În numele ,,protejării” publicului autoritățile au făcut mari eforturi, așa cum se arată în dosarele Twitter recent publicate (1, 2, 3, 4, 5, 6 , 7) care documentează colaborarea secretă dintre Serviciile de Informații și platformele social media pentru a creea iluzia unui consens cu privire la răspunsul adecvat la Covid-19. Ei au suprimat adevărul chiar și atunci când era exprimat de oameni de știință  credibili împiedicând dezbaterile științifice și corectarea erorilor științifice. A fost creată o întreagă birocrație a cenzurii și a manipulării prin răspândirea de informații false de la nivel instituțional.

Minciuna: ,,Lockdown-urile salvează vieți”

Falsurile precum ,,Lockdown-urile salvează vieți” și ,,Nimeni nu este în siguranță până când toată lumea nu este în siguranță” au avut costuri uriașe reprezentate de mijloacele de trai și de vieți.   Autoritățile sanitare au convins publicul în mod eronat că vaccinurile anti-Covid-19 opresc infectarea și transmiterea bolii atunci când producătorii nici măcar nu testaseră aceste rezultate. C.D.C. a schimbat definiția vaccinării pentru a include noile seruri experimentale (numite impropriu vaccin) cu tehnologie  ARNm. În loc să producă imunitate, conform definiției noi era suficient ca ,,vaccinul” să producă ,,protecție”. Autoritățile au repetat mantra ,,sigur și eficient” pe tot parcursul pandemiei în ciuda dovezilor tot mai numeroase care apăreau despre daunele provocate de acest ser experimental. E.D.A. a refuzat publicarea integrală a documentelor acordând autorizația de utilizare ,,de urgență”. Apoi ca răspuns la o solicitare în baza Legii privind libertatea de informare, au încercat să amâne dezvăluirea lor cu până la 75 de ani. Aceste documente prezintă dovezi despre evenimentele adverse ale serului experimental. Până la 96% din finanțarea agențiilor de reglementare a medicamentelor din întreaga lume provine de la Big Pharma. Producătorii de vaccinuri nu au spus nimic despre suprimarea imunității în timpul celor două săptămâni de după vaccinare și scăderea rapidă a eficacității care devine negativă după șase luni sau despre riscul crescut de infecție cu fiecare RAPEL suplimentar. Lipsa de transparență cu privire la aceste informații vitale i-au privat pe oameni de dreptul la consimțământul informat. Ei au susținut că imunitatea naturală nu este suficient de puternică și că este necesară imunitatea hibridă (o combinație de imunitate naturală și imunitate indusă de vaccinare). Această informație falsă a fost necesară pentru a vinde stocurile  în ciuda creșterii numărului cazurilor de infecție și decese în urma vaccinării. În realitate imunitatea naturală este eficientă în prevenirea simptomelor severe și a deceselor.

OMS, finanțat de Big Pharma

Organizația Mondială a Sănătății a contribuit la informarea falsă a publicului, negând  că măștile sunt ineficiente în salvarea de vieți și  promovând vaccinarea în masă în contradicție cu principiul din domeniul sănătății publice despre ,,intervențiile în funcție de nevoile individuale”. O.M.S. a mers până la a exclude imunitatea naturală și a susținut că numai vaccinurile pot ajuta la atingerea acestui scop final.Însă acest lucru a fost mai târziu inversat sub presiunea comunității științifice. Nu este însă întâmplătoare poziția OMS întrucât 80% din finanțarea O.M.S. provine de la Big Pharma și de la ,,filantropii” care investesc în produse farmaceutice.  S-au ascuns informații importante față de public în reviste medicale respectabile (Lance Current Problems in Cardiology) care au șters descoperiri din literatura medicală împiedicând știința să-și urmeze cursul natural. Reviste de știință medical, precum ,,Discovery Saludț’ unde publică numai cercetători din domeniul medical a fost interzisă. Suprimarea tratamentelor potențial salvatoare a fost esențială pentru a se putea acorda autorizarea utilizării de urgență a serurilor experimentale anti-Covid-19. De exemplu, s-a demonstrat că ivermectina a redus cu 85% mortalitatea, dar Universități finanțate de Big Pharma și ,,filantropii” tip Soroș, Gates au încercat să o elimine. Companiile farmaceutice au cheltuit zeci de miliarde de dolari pe reclame TV. Lipsa de integritate și conflictele de interese au creat o ,,Pandemie Instituțională de Informații False“ fără precedent. Multe vieți au fost pierdute din cauza suprimării tratamentelor timpurii și a unei politici nocive de vaccinare cu serul experimental: afaceri distruse, locuri de muncă distruse, regres în sfera educațională, sărăcie agravată, afectarea sănătății atât fizice cât și mintale. Avem de ales: fie continuăm să acceptăm pasiv informațiile false de la nivel instituțional fie ne opunem.

Vor să-și acopere  urmele ,,afacerii“

Elon Musk a dezvăluit pentru prima dată povestea cu biolaboratoarele din Ucraina. În 2005, senatorul Obama și senatorul Lugar au vizitat fostele instalații biologice și chimice sovietice din Ucraina stabilind rădăcinile Deep State în Ucraina ,,pentru a contracara armele biologice”.  Laboratoarele făceau ,,parte dintr-o rețea de stații anti-pestă din Răboiul Rece care furniza agenți patogeni extrem de letali fabricilor sovietice de arme biologice”.  În 2005, Washingtonpost a recunoscut că cercetarea ,,anti-pestă ” are ca rezultat producerea de ,,agenți patogeni extrem de letali” (arme biologice). În 2005, S.U.A. au preluat fostele laboratoare și instalații sovietice presupunând că vor distruge stocurile de arme din Ucraina, iar Obama  a deschis porțile pentru Deep State. A creat programe de arme biologice cu guvernul ucrainean și a stabilit conexiuni pentru ca oligarhii americani să construiască companii de biolaboratoare în  Ucraina.  În dezordinea războiului Departamentul de Stat (Clinton) și C.I.A. au preluat controlul total al guvernului Ucrainei. Companiile Pharma se bazează pe biolaboratoarele din Ucraina pentru a crea agenți patogeni astfel încât schema lor de vaccinuri să poată profita. Deep State (S.U.A.) nu poate lăsa oamenii să afle despre biolaboratoarele din Ucraina și să se afle despre schema lor de producție de agenți patogeni. Motivul pentru care Zelensky a ordonat Ministerului ucrainean al Apărării să distrugă toate documentele de stat afiliate cu companiile americane de biolaboratoare ,,Metabiota și Batelle” în ziua în care rachetele au început să zboare este pentru că știa că Putin căuta armele biologice. O.M.S. a sfătuit Ucraina să distrugă toți agenții patogeni deoarece știa că Putin căuta arme biologice.   Big Pharma, Big Tech, Zelensky și politicienii din Deep State lucrează împreună pentru acoperirea producției de arme biologice din Ucraina. Toți aceștia au ,,beneficiat” de Covid-19.

Cercetătorii japonezi dau în judecată Guvernul  

Masanori Fukushima este expert în boli infecțioase și profesor emerit la Universitatea din Kyoto, cu peste 25 de ani de experiență în oncologie. El a devoalat pericolele și ineficiența vaccinurilor condamnand public Ministerul Sănătății din Japonia într-o luare de poziție care a făcut înconjorul lumii. ,,Sunteți idioți? Au murit zeci de mii de oameni din cauza acestor seruri experimentale pe care voi le numiți vaccin”  a susținut într-o dezbatere publică prezentând dovezi irefutabile. În timpul unei conferințe de presă din 2 februarie 2023, dr. Masanori Fukushima a anunțat: ,,Astăzi am intentat proces împotriva guvernului japonez”.   Deoarece Ministerul Japonez al Sănătății refuză să recunoască legătura evidentă de cauzalitate dintre ”vaccinuri” și decese,  profesorul Fukushima și o echipă de cercetători au declarat că ,,nu au avut altă soluție decât să întreprindă o acțiune în justiție împotriva guvernului”.

  • ,,Astăzi este o chestiune de importanță fundamentală pentru guvernul japonez să colecteze și să dezvăluie date exacte. Sunt martor la acest scandal de fraudă comis de Ministerul Sănătăți. Am ajuns să realizez că aceasta este o problemă gravă din punct de vedere istoric care amenință însăși existența națiunii japoneze. În calitate de medic și om de știință nu am avut de ales decât să îndrăznesc să iau măsuri legale.În mod surprinzător numărul de noi infecții sau de cazuri pozitive la suta de mii de persoane este de zece ori mai mare la persoanele care au fost vaccinate de două ori în comparație cu persoanele nevaccinate. Pentru toate vârstele vaccinarea a demonstrat efectul opus provocând rate mult mai mari de mortalitate. Acesta este un fenomen paradoxal. Vaccinarea a determinat o criză națională gravă’‘ a declarat profesorul Fukushima.

Japonia interzice donarea și transferul de sânge de către persoanele vaccinate cu serul anti-covid  

Decizia Japoniei de a interzice donarea și transferul de sânge de către persoanele vaccinate cu serul experimental anti-Covid este prima de acest fel la nivel mondial. Potrivit autorităților japoneze persoanele vaccinate nu vor mai putea dona sau să transfere sânge altor persoane. Japonia confirmă oficial ,,teoriile conspirației ” despre vaccine și anume că serul experimental conține compuși magnetici.  Japonia a demonstrat și teoria proteinei spike. De asemenea, Japonia a suspendat  utilizarea a 1,63 milioane de doze de vaccin anti-covid expediate către 863 de centre de vaccinare din întraga țară. Distribuitorul național, Takeda Pharmaceutical (4502.T), a primit rapoarte privind prezența unor contaminanți cu particule metalice în fiole. ,,Particula a reacționat la magneți” a relatat postul public de televiziune japonez NHK, citând surse din cadrul Ministerului Sănătății.        Recent profesorul italian dr. Stefano Montanari a încercat să explice ce ar sta în spatele magnetismului manifestat de unele persoane ,,vaccinate” cu serurile experimentale Covid, explicând că o cauză ar putea fi proteinele magnetizabile care sunt introduse în seruri. Aceste descoperiri confirmă filmările și știrile despre persoane vaccinate care au descoperit manifestarea unui magnetism inexplicabil la locul injecției. Magneto-proteinele controlează de la distanță comportamentul uman în contextul vaccinării globale cu seruri care conțin oxid de grafen și produc proteine spike. Astfel s-a găsit o modalitate de a controla/influența creierul, mai precis neuronii localizați în anumite zone cerebrale.  Cercetătorii au dezvoltat o serie de metode care le permit să controleze de la distanță grupuri specifice de neuroni. (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte pentru România al ASIMIA, specialist în recuperare medical) 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here