Poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, 5 octombrie, începând cu ora 06.00, mai multe  percheziţii domiciliare în dosare care vizează comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc. 82 de locuințe au fost călcate și peste 150 de persoane au fost conduse la audieri. Acţiunile au avut loc în 13 judeţe, între acestea şi Braşovul.

  • Dosarele instrumentate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciile Teritoriale Alba, Cluj şi Galaţi şi Biroul Teritorial Sibiu vizează comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii„, informează un comunicat oficial al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţia a transmis şi o variantă   a acţiunii pentru „Facebook”.  

  • „- «Deschideţi, Poliţia!». (Voce fermă, baritonală).
    Aşa a sunat «ceasul deşteptător» pentru 150 de persoane, în această dimineaţă.
    Au deschis, pentru că nici nu au avut de ales.
    Și chiar dacă s-a auzit apoi «Culcat!», acesta nu a fost un îndemn la odihnă ci, din contră, trezirea la realitate! Aşadar, la această oră se efectuează 82 de percheziţii domiciliare în Alba Iulia, Galaţi, Craiova, Cluj Napoca şi Braşov. Domeniul vizat: trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive. Au dat «deşteptarea»”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here