15 elevi de la Liceul  Teoretic ,,Ion Codru Drăgușanu” au intrat într-un program intensiv de pregătire pentru examenul de Evaluare Națională sponsorizat de un cetățean englez. Proiectul sponsorului englez se implementează de la 22 martie a.c. și înseamnă pregătirea zilnică a elevilor, după școală, la matematică și limba română, precum și o masă caldă în fiecare zi, înainte de începerea pregătirii. Cei 15 elevi au fost selectați  pe baza unor criterii stricte, agreate de sponsorul englez, care speră ca acești elevi să   devină liceeni.

  • ,,Domnul Way  a văzut potențialul copiilor, dar și nevoia lor de a primi ajutor și a fost impresionat de echipa noastră de la Primăria Victoria și de faptul că reușim să facem atâtea lucruri bune pentru comunitatea noastră, în ciuda bugetului extrem de mic al orașului. Așa a decis să ajute copiii din Victoria“ a spus primarul de la Victoria, Camelia Bertea.
  • Consider că educația este cel mai important factor în dezvoltarea unui copil, pentru a putea să se descurce ulterior în viață. De aceea, încerc să îi ajut pe copii în momentele cheie ale evoluției lor, așa cum este pregătirea pentru examenul de Evaluare Națională. Dacă programul se va dovedi un succes – și are toate șansele de a deveni un model de bune practici pentru întreg județul, pentru că am văzut determinarea echipei din primărie, a directorilor școlii și a elevilor selectați – vom continuă proiectul și chiar mă gândesc să măresc numărul de elevi care intră în proiect” a explicat Way.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here