Clinica CNNA, centrul de diagnostic și tratament, din  Făgăraș, strada 13 Decembrie, nr. 25, începe distribuirea tichetelor de masă pentru persoanele care s-au vaccinat cu doză completă, însemnând inclusiv doza a doua la vaccinul Pfizer și în cazul vaccinului Johnson & Johnson, o doză. Se pot prezenta la clinică să ridice tichetele de masă persoanele care s-au vaccinat cu Pfizer în perioada 3 septembrie- 3 noiembrie 2021 și persoanele care s-au vaccinat cu Johnson & Johnson  în perioada 3 septembrie-31 decembrie 2021. Tichetele de masă se pot ridica de la sediul CNNA Făgăraș sâmbătă, 29 ianuarie 2022, și duminică, 30 ianuarie 2022, între orele 15.00-20.00.

  •  ,,Am pregătit tabelele cu persoanele vaccinate în perioadele respective și care se încadrează pentru a primi tichetele de masă din această tranșă. Nu sunt incluse persoanele vaccinate cu booster în cazul Pfizer, doar cele care au prima și a doua doză (rapelul). Persoanele vor prezenta documentele necesare, vor semna listele după care vor primi tichetele de masă, respectiv un top de 5 tichete de masă în valoare totală de 100 lei (20 lei/tichet)“ a spus dr. Nicolae Cârstea.

Fiecare persoană trebuie să prezinte următoarele documente:

  • Actul de identitate
  • O copie după certificatul de vaccinare, care va rămâne la clinică
  • În cazul copiilor, părinții pot ridica tichetele de masă prezentând certificatul de naștere pentru copiii de la 12 la 14 ani și cartea de identitate pentru cei peste 14 ani.

La CNNA Făgăraș s-au primit tichete de masă pentru 4018 persoane care s-au vaccinat cu doză completă Pfizer, în perioada 3 septembrie- 3 noiembrie 2021, și cu o doză Johnson & Johnson  în perioada 3 septembrie- 31 decembrie 2021. Tichetele de masă se mai pot ridica și în weekend-urile următoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here