Un accident rutier a fost înregistrat astăzi, 26 mai 2021, în jurul orei 19.35,  pe DJ 105 P,  la ieșire din localitatea Cârțișoara. Șoferul unui autoturism marca Mercedes a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în gardul unei ferme. La fața locului s-au deplasat paramedicii din Victoria și  Sibiu. În urma accidentului au fost înregistrate două victime de 27 și 32 de ani, care au fost monitorizate și transportate la UPU Sibiu. Polițiștii au declarat că șoferul autoturismului este din Cisnădie și are 32 de ani și nu a adaptat viteza într-o curbă.

  • ,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari și două echipaje SMURD, unul cu  medic. La locul evenimentului s-a mobilizat şi un echipaj SMURD din cadrul Secției de pompieri Victoria. S-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane  dintre care două de sex masculin, de 27 și respectiv 32 de ani care au fost transportate la UPU Sibiu, primul cu dureri lombare și toracice și al doilea otoragie, ambele conștiente” a spus Alina Voina,  purtător de cuvânt ISU Sibiu.

2 COMENTARII

  1. Așa se întâmplă când șoferii sunt tinerei ca niște zmei,cu Merțane,dar la condus sunt ,,BÂTE,,! Să fie sănătoși,poate au învățat ceva din experiența trăită! A doua oară poate nu mai are șansa de a scăpa cu viață!

    • Ce caracter TAMPIT poti avea cand scri ceeace scri ….
      Tot IDIOT frustrat de EGO ai ramas , tot IPOCRIT care se bucura cand „moare capra vecinului „…
      Astea sant motivele „ascensiuni „ poporului Roman in evolutia umana ..
      La ce bun mai mergeti la biserici ??? Doar sa cereti mila??? Dar la voi cum arata imaginea care o vedeti in OGLINDA cand va priviti ???
      „IUBESTE-TI APROAPELE !…“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here