Ingrediente:
- 400 g muşchiuleţ de vită
- 2 gălbenuşuri de ou
- o ceapă roşie
- sos worcestershire
- ketchup iute
- o lingură de muştar
- 2 castraveţi muraţi
- ulei de măsline
- o lingură de coniac
Pentru servire:
- toast
- unt
- pătrunjel verde
- zeamă de lămâie
- roşii
Mod de preparare:
Carnea se mărunţeşte foarte bine cu cuţitul. Castraveţii muraţi şi ceapa se toacă foarte mărunt şi se pun într-un bol, peste carne. Se adaugă muştar, două lunguri de sos worcestershire şi se amestecă. Se pune coniacul şi se amestecă din nou. Se potriveşte de sare şi piper şi se frământă bine toată compoziţia. Se împarte în două părţi egale şi se pune în două boluri mai mici. Se face o gropiţă la mijloc, în care puneţi câte un gălbenuş de ou crud. Se serveşte cu pîine şi se decorează cu pătrunjel şi felii de roşii sau lămâie.