Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport

Ştiri din sportHandbal, Liga Naţională

Email

      Săptămîna trecută echipa de handbal masculin, CSM Făgăraş, a efectuat un stagiu de pregătire centralizat la Sîmbăta de Sus. Timp de cinci zile sportivii antrenaţi de Liviu Andrieş au efectuat cîte două antrenamente pe zi în care accentul a fost pus pe pregătirea fizică generală şi specifică jocului de handbal. Vineri, CSM-ul a revenit în Făgăraş iar sîmbătă handbaliştii făgărăşeni au făcut de asemenea două antrenamente pe zi. Luni dimineaţa handbaliştii făgărăşeni au efectuat analizele medicale întrucît pe data de 17 ianuarie vor face vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă din Braşov. Vor urma mai multe jocuri de pregătire cu echipe de Ligă. CSM Făgăraş va juca cu Steaua Bucureşti, CSM Bucureşti şi Dobrogea Sud Constanţa, toate cele trei echipe care se luptă pentru supremaţie în Liga Zimbrilor, aflîndu-se în cantonament la Cheile Grădiştei. Primul meci oficial pentru CSM Făgăraş va avea loc pe data de 28 ianuarie, în deplasare la Turda. ,,Timp de cinci zile am făcut un cantonament la munte. Băieţii s-au antrenat foarte bine, au răspuns pozitiv la efort şi spre bucuria mea numărul jucătorilor accidentaţi s-a diminuat. Sper ca în scurt timp să ne bazăm şi pe portarul Szopka, care a fost accidentat o perioadă mai lungă. Urmează pentru noi cîteva jocuri de pregătire în care sper să ,,cristalizez“ un prim şapte pînă pe data de 28 “, a declarat antrenorul formaţiei CSM Făgăraş, prof. Liviu Andrieş. 

 

Fotbal Cupa României, sferturi

Email

 Craiova-Dinamo
Hermannstadt-FCSB
Gaz Metan-Astra
Botoşani-Iaşi
Partidele se vor desfăşura într-o singură manşă în perioada 27 februarie-1 martie 2018.

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 988 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 4001606

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare