Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport

Ştiri din sportFotbal, Liga 1

Email

Rezultate:
Play-out
Chiajna-Timişoara cu 3-1
Pandurii-ASA 1-0
Iaşi-Gaz Metan 1-0
Voluntari-Botoşani 1-0

Etapa 12:
Marţi 23 mai
Timişoara-Pandurii 20.30
Joi 24 mai
ASA-Voluntari 18.00
Botoşani-Iaşi 18.00
Mediaş-Chiajna 18.00

Etapa 13
Duminică 28 mai
Timişoara-ASA 18.00
Iaşi-Voluntari 18.00
Pandurii-Mediaş 18.00
Luni 29 mai
Chiajna-Botoşani 20.30

 

Fotbal, Cupa României, semifinale, retur

Email

 Voluntari-Craiova 0-0 (în tur 1-0)
Timişoara-Astra 0-3 (în tur 1-4)
Finala se va juca pe 27 mai între Astra şi Voluntari la Ploieşti.

 

Victorie pentru handbaliştii făgărăşeni

Email

      Sîmbătă, 20 mai, a avut loc o nouă etapă a play-out ului Ligii Naţionale de handbal masculin. CSM Făgăraş era, înaintea acestui joc, calificată matematic la barajul pentru rămînerea şi anul viitor în Liga Naţională. Handbaliştii făgărăşeni jucau chiar împotriva echipei cu care s-a luptat pentru retrogradare, CSM Satu Mare. Lupta a fost ,,tranşată“ înainte cu două etape cînd CSM Făgăraş şi-a asigurat prezenţa la baraj. Aşadar se întîlneau două echipe care aveau acelaşi obictiv înaintea începerii campionatului. La capătul unui joc dominat de la un capăt la celălalt de formaţia antrenată de Liviu Andrieş, CSM Făgăraş s-a impus cu scorul de 29-24 după ce la pauză scorul era 14-12 pentru formaţia vizitatoare. În meciul de la Satu Mare nu a evoluat Filip, accidentat. Începutul de meci a aparţinut formaţiei făgărăşene care a pus rapid stapînire pe joc. Cu o apărare agresivă şi cu un atac colectiv eficient, CSM Făgăraş a arătat mult mai bine în acest joc. Diferenţa între cele două combatante a fost evidentă. Făgărăşenii, mai lucizi, au arătat în multe momente foarte bine. Portarul Szopka a dat siguranţă defensivei. În atac, Frăţilă şi Leordean au reuşit să dea un plus CSM-ului. La finalul primei părţi CSM Făgăraş conducea la două goluri diferenţă, 14-12. În actul secund, gazdele nu au reuşit să revină pe tabela de marcaj. CSM Făgăraş a jucat din ce în ce mai bine iar diferenţa s-a mărit progresiv. Handbaliştii făgărăşeni se impun clar la Satu Mare la o diferenţă de cinci goluri şi speră să joace şi anul viitor în prima ligă.

Citeşte mai mult...
 

Fotbal, Liga a IV-a

Email

      Sîmbătă, 20 mai, a avut loc o nouă etapă a Diviziei D. Lupta pentru promovarea în Liga a III-a se dă între Viitorul Ghimbav şi ASF Zărneşti. Ambele formaţii s-au cîştigat fără emoţii meciurile în acestă rundă şi, se pare că lupta se va da pînă în ultima etapă. Carpaţi Berivoi a cîştigat în deplasare la Braşov cu scorul de 7-2, într-un joc în care mijlocaşul Cosmin Grapă a reuşit să marcheze de cinci ori. Pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele Neagoe şi Negru. Chimia Victoria a pierdut acasă cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei din Codlea. Fotbaliştii din Victoria nu au mai repetat evoluţiile bune din precedentele runde şi au pierdut clar la o diferenţă de trei goluri. Olimpic Voila a pierdut cu scorul de 3-1 în deplasarea de la Hălchiu. Golul de ,,onoare“ al fotbaliştilor antrenaţi de Mircea Suciu a fost încris în ultimul minut de joc de Coconete.

Rezultate:
Steagu Roşu- Berivoi 2-7
Rupea-Cristian 0-2
Viitorul-Aripile 3-0
Zărneşti-Cetatea 7-1
Victoria-Codlea 0-3
Hălchiu-Voila 3-1.

 

În ediţia tipărită

Legiferarea privilegiilor pe viaţă

 

      8.500 de români care primesc pensii speciale se numără printre beneficiarii celor mai scurte stagii de cotizare la sistemul public de pensii. Aceştia cotizează între minimum 14 şi maximum 25 de ani la asigurările sociale de stat şi, graţie unor legi care le oferă privilegii pe viaţă, obţin la pensie 80% din veniturile realizate fie în ultima lună, fie ultimul an de muncă. (continuarea în ediţia tipărită)

 

 
Proiect: Cum îşi vor putea lua permisul de conducere mai repede cei care l-au avut suspendat

 

      8.500 de români care primesc pensii speciale se numără printre beneficiarii celor mai scurte stagii de cotizare la sistemul public de pensii. Aceştia cotizează între minimum 14 şi maximum 25 de ani la asigurările sociale de stat şi, graţie unor legi care le oferă privilegii pe viaţă, obţin la pensie 80% din veniturile realizate fie în ultima lună, fie ultimul an de muncă. (continuarea în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 802 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Cartea

Horoscop zilnic

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 700
Număr afişări conţinut : 3757688


Ziare